Dobrý večer chcem sa opýtať či mali aj vaše deticky v takomto veku covid aké boli príznaky a čo užívali a hlavne ako to znášali…. Synček to ma už 6 deň od potvrdenia ale 8 deň od kedy mal prvý krát horucku… mal len horúčky neskôr ustúpili potom nádcha a teraz kašle dosť ale ma aj stridor tak nvm ci aj to neni taký
Spúšťač toho kaslu… Dr nám nedala nič iba nurofen od horúčky a paralen od bolesti telíčka striedavo… ďakujem za každú odpoved
@daniella54 ak ma stridor, tak ja by som isla na detsku pohotovost, niekde kde ho popocuvaju a spraviu mu mozno RTG?
nieco na kasel urcite...
viem, ze znami, ked mali covid, brali aj ATB, neviem ako u deti.
moj syn, ked bol v styku s covid pozit, chvalabohu ho nedostal, tak nam dr nasadil aj vit C preventivne... asi aj to by som mu dala...
inak podavat aj klasicky vit D ale to asi podavas
@daniella54 asi by som chcela RTG a ATB.
@lukina20 Ráno budem volať pediatricke aj ohľadom dcérky staršej isto poviem aj o malom…. Nechcem nič zanedbať predsa je ten vírus nový a bojím sa predsa ma len 10 Mesiacikov nevie povedať čo mu je čo ho boli…dávam mu aj cebion aj vigantol…pohotovosť si myslím že este nieje nutne lebo inak je veselé dieťa cez deň aj sa napapa len ma ten noštek zavalený stále odsavame a včera začal kaslik… a Dr nvm či mu dá antibiotiká lebo málokedy dala aj dcérke… ďakujem zatiaľ
@luccija máme Stoptussin
vies mu aj zmerat saturaciu kyslikom na prsteku. Treba kupit oxymeter. Ak ma dakedy ked kasle nizku saturaciu tak to treba riesit
@daniella54 na kašeľ by bolo niečo dobré ráno kupit