Covid a bolenie bruška u 5 ročného dieťaťa

13. feb 2022

Prosím vás, bolelo bruško vaše deti pri covide? Nejaké tipy ako mu pomôcť. Má horúčku, ktorú sa nám darí zrážať, ale bruško ho stále bolí už od noci.

mmoonna
13. feb 2022

Mojej známej dcéru bolelo bruško. Volala MUDr. a tá jej povedala, že Covid sa u detí prejavuje aj ako brušná viróza. Takže to môže mať aj z toho, ale radšej by som zajtra zavolala MUDr.

autor
13. feb 2022

@mmoonna áno to viem že je to z toho, je pozitívny, aj dr zavolám, len som chcela či niekto nemá nejaký tip ako mu uľaviť, pomôcť

cecilia29
13. feb 2022

Áno bolelo. Dávala som probiotiká na bruško, nič viac. Hnačku nemala. V Tom prípade by som dala smectu. Zo dva dni malú bruško určite bolelo

autor
13. feb 2022

@cecilia29 ďakujem, probiotiká som dala. Tak len vydržať.

cecilia29
13. feb 2022

Držím prsty, nech to čím skôr prejde. Treba zavolať dr. Možno predpíše antivirotikum isoprosine či ešte nieco odporučí 🤷 ale a bruškom asi nie je veľmi vo robiť okrem probiotík a ľahšej stravy. Snáď vám to nepotrvá tiež dlho

vladkabalazova
13. feb 2022

Môj malý za dva mesiace bude mať 5rokov včera večer mu začala nádcha zvisena teplota 37,3 dnes nádcha ku večeru horúčka 38.5 tiež mi povedal že ho boli bruško ale neviem že či má covid aj keď mám taký pocit že prechladol včera fúkal studený vietor a vybehol vonku k mojej mame v pancuchach a tričku z dlhým rukavom

martina2302
13. feb 2022

Áno, staršiu dcéru bolelo bruško a potom aj zvracala,potom nastúpil kašeľ hlasivkovy, horúčky 39, mladšia dcérka ročná teraz teploty a tiež vyzerá,že ju aj bruško poboli

vladkabalazova
13. feb 2022

@martina2302 fuha no ja dúfam že malý len prechladol dnes som bola aj v lekárni odkúpila som mu ešte vitamín C a nasivin

weronika171717
13. feb 2022

Ja neviem, ale existuje aj niečo iné ako cocovid????? Chora doba toto......

autor
14. feb 2022

@weronika171717 Existuje, samozrejme, ale keď viem že sme pozitívni, a že deti pri t bolí brucho,nebudem sa pýtať na niečo iné... Logicky 🤷