Covid a 13 mesačné dieťa

drobaja
22. okt 2021

Mile mamky.
Viem, že tu je tisíc prispevkov ohľadom covidu, no aj tak mi nedá neopytat sa (ak to niekto zažil), ako zvládali Vaše ročné deťúrence covid? Ja som pár dní pred pôrodom a takmer všetci z rodiny sú už nakazení. Niektorí majú priznaky, iní nie. 11 mesačná neterka ma 41 stupňové teploty a boli sme s nou 3 dni dozadu (samozrejme, ani sme netušili, že je niekto nakazení). Veľmi sa bojím, aby to neschytal náš syn. Keď mal 3mesiace koronou sme si presli všetci, no to bol kojeny.
Mam strach co bude najbližšie dni.
Dakujem Vam krásne za Vaše skúsenosti a prajem pevne zdravie 🙂

janulla1
22. okt 2021

@drobaja my sme mali na jar všetci aj vtedy 18 mesačný syn, 3 dni mal horúčky cez 39 striedala som paralen nurofen, potom trosku sopliky a kašeľ cca 2 dní, a vôbec nejedol ešte som ho kojila, drzim palce, aby ste neochoreli

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
22. okt 2021

Načo návštevy pred pôrodom v terajšej situácii? Moja dcéra rodí onedlho a nechodí už ozaj nikam po stretkach. Stresovať dopredu ti nepomôže už len riešiť situáciu.ktora nastane.samoztejme.moze to byť aj ok a bez nákazy .

ailiba
22. okt 2021

@drobaja u nás v rodine, môjho bratranca a uja. Všetky deti ale boli bez príznakove. Verím, že to tak aj bude u teba. A držím palce, aby ste boli všetci zdraví.

lucinka1988
22. okt 2021

@drobaja moj synček to mal spolu s nami keď mal týždeň, ja týždeň po pôrode, zvládli sme, sme tu🙏deti to zvládajú niekedy lepšie ako dospelí..

ivka21
22. okt 2021

@janulla1 presne tak isto aj môj len teploty 3 dní vysoké okolo 39 a covidove prsty

veronice
22. okt 2021

My sme si "odkovidovali" ked mala dcera 22m. Tyzden kaslala a soplila, horucky mala len prve 3 dni do 38,5 ale lietala po byte akoby nic 😁 My s muzom 4 dbi uplne "na salat" a to dieta fakt ze dobre. Drzim palce 🍀