Covid-19 u trojmesačného bábätkad

lucka2506
2. apr 2022

Dobry den, myslim ze mame covid sice antigen z lekarne nam to neukazuje ale vsetky priznaky sedia. Hovori sa ze na treti den alebo stvrty by mali priznaky zmiznut ale mne to nieako neustupuje. Malinkej dala pani doktorka cipky paralen nakolko mala horucky, vitamin C probiotika atd ale tiez to neni lepsie. Baby ktore ste to mali prosim vas co ste pili ake lieky? A babetku to kedy preslo? Dakujem

lilly2303
2. apr 2022

@lucka2506 Ahoj ja som mala dvakrát, prvý krát som mala 15 dní a po 10 dňoch mi už bolo lepšie a druhý krát 9 dní a tam mi to prešlo z večera do rána po 9 dňoch. Ja som užívala len Paralen, vitamín C, dvojitú dávku DeVit a magnézium. Keď som ale mala druhý krát tak som mala aj antibiotiká lebo ma to poriadne laplo.

denyskalili
2. apr 2022

Ahoj, moja dcerka ma tiez presne 3 mesiace a tiez mame covid aktualne. Malicka mala 3 dni teplotu a zrazu po troch dnoch nic, sem tam zakasle, ani sopliky uz nie su. Druhu noc mala 39 teplotu,robila som jej aj zabal, pomohol + cipok paralen, striedala som so sirupom nurofen. Na kašel bronchipret 1 ml denne, do nosteka morska voda a odsavat, céčko a déčko, prejde to, treba vydržat. Ja to mam uz druhy krat, prvy krat som mala v 8 mesiaci tehotesntva, vtedy som bola na tom horsie. Brat céčko déčko zinok, čaj strasne vela s citronom a medom + paralen kazde 4 hodiny som brala prve dva dni a samozrejme na kasel solmucol. Prajem skore uzdravenie🙂

nevenka
2. apr 2022

No ja to mam aktualne, chytila som od dcerky. Ta mala teploty 3 dni, prve dva dni vysoke, bolelo ju vsetko. Uz je to tyzden, stale je unavena, ale strieda sa jej to. Najmladsi drobec 15 mesacny zvracal, potom teploty tiez 3 dni, teraz nastupuju sople, pocula som mu take huste vzadu, tak som mu dala sirup Solmucol a spustilo sa mu to, tecu mu strasne. Ja som bolava stvrty den, boli ma priserne cele telo, koza, chrbtica, kosti, svaly. Hlava uz ustupuje, upchaty nos a od vcera brutalny kasel. Ale to mavam pri kazdej viroze. V pondelok volam doktorke a pytam si antibiotika. Bohuzial, presne takto som vedela, ze to bude a kaslat budem este mesiac, ako sa poznam 🙄. Takze za mna deti celkom dobre zatial, dufam, ze najmladsiemu uz len tie sopliky dotecu.

musjovamaninka
6. apr 2022

@lucka2506 my sme mali tiež a Isoprinosin sirup, je to antivirotikum zamerané na choroby dýchacích ciest . Cebion, a ked bola teplota paralen čípok. Bola aj nádcha, takže morská voda a Nasivin pre bábätká. Syn mal tiež tri mesiace… po 4 dňoch bol bezpríznakoví