Dobrý deň,
nemáte niektorá prosím skúsenosť s chorým bábätkom (2,5 mesačné) na covid (pravdepodobne omikron). Aký ste mali priebeh?
@rennina môj 8 mesačný synček mal pred mesiacom , tri dni horúčky od 38 az 39,6 a hnačky , tie trvali asi týžden, plačlivý, veľa spinkal
Skore uzdravenie
Tiež máme od dnes horúčku a riedku stolicu. Dávali ste niečo aj na tú hnačku?
(11mes). Dva a pol dna horuckoval 38.6. Trosku sople. Unava, nechut do jedla a otravena nalada. Po troch dnoch uplne vymeneny. Ako to prislo tak aj odislo. Striedala som paracetamol a nurofen (kazde 4h) tri dni.
@zazvorka87 Ďakujem pekne🙏 aj ostatným prajem rýchle uzdravenie ich drobčekov❤
@zazvorka87 Zial to ocino doniesol z roboty. Napriek vetraniu, desinfekcii aj noseni respiratoru som to chytila od neho najprv ja a teraz uz aj malicka. Snad to rychlo prejde.
@rennina hidrasec taký prášok a probiotiká …odporúčila mi dr aj kulišek aby nedošlo k dehydrovaniu, probiotiká som dávala 2 týždne
Tak my už máme 5. deň, malá mala 3 dni teploty, dávali sme jej Panadol. Má aj doteraz takú riedku hlienovitú stolicu. Včera nám začala sopliť a kašlať. Tak dávame Prospan na kašel, dvojnásobnú dávku vitamínu D, vitamín C a noštek preplachujeme morskou vodou a odsávame. A na noc Nasivin kvapky na uvoľnenie. Trošku aj ugrckáva, ale to bude asi z tých hlienov. Dojčíme sa, no vydrží papať len krátko, cca 5 minút na jednom prsníku. Dúfam, že už sa to bude zlepšovať.🙏
@malicka1986 Davali sme Cebion (zltocervene so zajacikom), sice tam pisu az od roka, no nasa lekarka nam povedala, ze mozeme 5-6 kvapiek denne, vtedy ked bola mala chora.
@malicka1986 No tak ten týždeň a kúsok. Docela ju to vytrápilo. 😕
@rennina moje babatko ma prave teraz (6 mesiacov) ma uz druhy den teploty a hnacky. Pevne verim ze zajtra bude lepsie