Cola alebo Pepsi pri problémoch so žalúdkom

hankamalka
5. nov 2022

Ahoj chcem sa opytat ked ma maly problem so zaludkom odporucaju dat colu na odgrgnutie no my v rodine mame radsej pepsi pretoze colu nezvykneme kupovat ma desia tie videa ako s nou umyvaju zachod a hrdzu. Co odporucate vy? Mate skusenosti s colou osvedcila sa vam? Dakujem!

lenka7477
5. nov 2022

originál coca cola - po lyžičkách, a dru tyčinky

dejka77
5. nov 2022

Ja som zase pocula, ze pepsi je na to lepsia.

dzulli1980
5. nov 2022

U nás sa osvedčila Pepsi.

petulda333
5. nov 2022

Tiez viem,ze pepsi je lepsia

guiseppinka
5. nov 2022

V principe to je jedno... Aj jednou aj druhou vies umyt zachod a odstranit hrdzu... Osobne mi ale tiez viacej chuti pepsi...

syslik81
5. nov 2022

aj mineralka by bola ok ak ide o odgrgnutie.. ak na zaludocne problemy tak vybublinkovana cola kedze ma vela cukru .. alebo presladeny cierny caj

elanor
5. nov 2022

@hankamalka na odgrgnutie staci aj obycajna bublinkova mineralka alebo len syrena voda. Teda ak ide len cisto o efekt odgrgnutia.
Pokial ide o efekt zastavenia vracania, tak osobne s tym dobru skusenost nemam. Decka blili dalej, aj po cole. Tak skor ma zmysel cierne uhlie, pripadnd kinedril.
Na lahsie zvadnutie stavov po narkoze, teda tocenie hlavy a pocity na vracanie, z vlastnej skusenosti odporucam pepsi.

bloger
5. nov 2022

Oboje sú bublinkové nápoje. Tak môže byť aj pepsi.

lenka7477
5. nov 2022

@petulda333
@dzulli1980
@dejka77 skúsim nabudúce - my sme vždy užili coca colu

galganka
5. nov 2022

Pepsi je zložkami"podobnejšia" pepsínu, enzýmu v žalúdku, preto sa vraj má dávať tá a tak nejak vznikol aj jej názov...

viestta
5. nov 2022

@hankamalka už ťa s touto radoby vtipnou otázkou tento týždeň predbehli minimálne štyria, ktorí chodia čítať na Zomri

patka06
5. nov 2022

Odskúšané oboje, pri žalúdočných ťažkostiach jednoznačne vyhrala Coca-Cola - klasická červená

kacena4
5. nov 2022

pepsi je lepsia, obsahuje pepsin podporujuci travenie

zuzi0911
5. nov 2022

Mne dr odporučila keď mi dcéra vracala tak Coca cóla po lyzickach...vždy zabralo...
No naor mne v tehotenstve bolo z Coca coly este horsie ...skôr mi išla Pepsi ci kofola...

lindous
5. nov 2022

A je to tu zas, asi veľa ľudí nájde ten Žikin príspevok s oneskorením 🙄 len tie odpovede asi nie sú také na pobavenie ako autor tohto vtípku očakával a nikto ťa tu netrhá v zuboch, že si zabíjaš dieťa ...

hankamalka
autor
5. nov 2022

@viestta ja sa normalne pytam len pretoze na zaludok sme my pili stale cierny caj s cukrom ale zname mi odporucali aj colu alebo pepsi toez boli dva tabory tak teraz by som chcela len poradit co by bolo mensie zlo

viestta
5. nov 2022

@hankamalka a to si sa tu kvôli tomu zaregistrovala?

hankamalka
autor
5. nov 2022

@viestta
@viestta bola som tu uz zaregistrovana ale neviem na ktory mail chcem aj popredat nejake veci lebo som tu po dvoch rokoch zasa to este nieco potrebujete?

viestta
5. nov 2022

@hankamalka nie, len je to veľmi zvláštna zhoda náhod. Nič viac

hankamalka
autor
5. nov 2022

@zuzi0911 nevracia to nie len on hltavo papa a ked sa naje potom mu je zle alebo skor tazko na zaludku a zname my povedali ze by bolo dobre po jedle dat colu alebo pepsi ale neviem nejako j s tym skusenost nemam nam ked bolo zle pili sme cierny caj s cukrom ale zasa toto asi nepomoze a "iskru" nevypije

hankamalka
autor
5. nov 2022

@petulda333 dakujem za radu! Normalnu bez neviem akych reci ze som neviem co zac a preco som tu teraz prisla! Maly strasne hltavo papa a potom mu je tazko na bruSku ja nie som velmi "za" tieto napoje ale tak skusim no tu pepsinu ved aj my ai ju sem tam dame😊

hankamalka
autor
5. nov 2022

@elanor skusala som uz mineralku ale nechce ju jeho to "stipe" tie bublinky🫣 boji sa lebo som do neho natlacila iskru raz a cele zle

hankamalka
autor
5. nov 2022

@viestta teraz ked som uspavala tak som sa zaregistrovala bola som tu pred dvoma rokmi ale nepamatam udaje vobec a momentalne mame dilemu s malym lebo zacal jest akoby mu niekto bral z taniera a predpokladam ze z toho mu je aj zle tak prve co som sa chcela opytat bolo toto lebo uz nemam nervy nato ze sa naje a do polhodiny mu je tazko alebo ho boli neprisla som
Robit zlobu alebo neviem co

hankamalka
autor
5. nov 2022

@kacena4 dakujem ano uz som sa rozhodla pre pepsi!😊

zuzitko74
5. nov 2022

@hankamalka Väčšina ľudí v slepom teste nerozozná coca-colu od pepsi, je to v podstate takmer ten istý sajrajt.

kengurica
5. nov 2022

Coca-Cola ani Pepsi v žiadnom prípade ani náhodou neobsahuje pepsín, ani žiadnu látku tomu podobnú. Zázrak je v kopci cukru a bublinkách. A naozaj sa tie dve chuťovo podobajú až k nerozoznaniu pre drvivú väčšinu ľudí

maciatko79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
5. nov 2022

@elanor áno, po Cole sa blije ďalej, ale omnoho príjemnejšie ako bez nej 😅 som migrenicka ktorá často zvracia, bez coly počas záchvatu by som to asi nedala.. no a do témy: mám lepšiu skúsenosť s kolou ako s pepsi..

elanor
5. nov 2022

@jana_eyre_2 osobne neviem, chvalabohu som neblinkala uz dosti davno, a ked raz napsledy ano, tak na colu fakt nebol cas 😀
ale deckam to prijemne nebolo ani pred nou ani po nej...

yellow28
5. nov 2022

@hankamalka asi napíšem odveci, ale Pepsi je pre mňa úplný hnoj, čo sa týka chuti...cola je v pohode a aj mi pomáha na trávenie....