Ahpjte, dcerka ma takto vyhadzane okolo ust. Minuly tyzden to zacalo, mala to len taky fliacik a dnes uz okolo celych ust. Co by to mohlo byt a co by som jej nato mala dat? Este ma aj teplotu od vcera a hrdielko ju boli.Dakujem
@klarissa25 Ano, hned som mu volala, len nedviha. Takze tam urcite pojdem. Len ci nahodou nema niekto skusenost.
@monika3008 veľmi vysušene to má a ja by som to aj dezinfikovala hypermanganom. Toto je podľa mňa ale už na kožné, čo s tým pediatrička. Na kožné môžeš ísť aj bez odporúčacieho lístka. Premastuj to zatiaľ niečím čo máš doma, bepanthen, lekárska vazelina...
@nikpa dakujem, lekar jej nato nieco predpise. Ona to ma asi nejaku infekciu, ked aj teplotu mala. U nas na kozne su dlhe cakacie doby, tak uvidim ci pomoze co predpise lekar a popripade sa objedname na kozne.
@monika3008 Nemoze to byt siedma choroba- ruky, nohy, usta? Ak ano tak je to vysoko infekcne.
@whatever1 aj nad tym som rozmyslala. Doktor predpisal zinnat a este masticku na potieranie. Ale nepaci sa mi to :( .
@whatever1 nakoniec si mala pravdu. Vcera poobede som si vsimla, ze ma vyhadzane ruky aj nohy a dnes som ju bola ukazat doktorovi a nakoniec siedma choroba. Takze zinnat sme aj vysadili.
@monika3008 skore uzdravenie prajem
a doktor čo hovorí ? snad ste mu aspon volali či ?