Čo znamenajú tieto suché fľaky?

martinaka3.5
28. aug 2015

ahojte, malému sa toto spravilo na tele - najskôr nad pipíšom a teraz sa mu menšie robia po chrbte a po hrudníku - je to suché, nemokvá to, nesvrbí ho to... čo to asi môže byť - nejaký ekzém? čo mu na to mám skúsiť dať?

17111976
28. aug 2015

asi suchá pokožka, teraz je aj horuco, aj my máme podobný problém, natieram modrou indulonou.

lulu090
28. aug 2015

ja mam doma ekzematika. na suchu pokozku nam dobre zabera Bioderma. ak to vsak po par dnoch nezmizne urcite by som sla na kozne. je to tazko urcit podla fotiek

gladys_07
28. aug 2015

mne na mnohorocny ekzem (po navstevach koznej, specialnych mastickach a cojaviem com vsetkom) pomohol ZA PAR DNI Holtov krem. Bez predpisu, za par eur, skoro ma porazilo. Len smrdi statocne.
Ale ak ho to nesvrbi, tak to ekzem asi nebude, ja som sa skrabala az do krvi.

lianka99
28. aug 2015

Aj mojej dcerke sa to robi......vzdy to za par dni zmizne, potom chvilu nic a potom to zas vyskoci.....u dr. sme s tym neboli, tak neviem co to je.....natieram mliekom excipial, je na extremne suchu pokozku

danussaa
28. aug 2015

Nas maly to mava v zime na nozickach. Skusala som vsetky mozne kremy ( biodermu pre atopikov, weledu, klorane, prirodne oleje. Nic nepomohlo az nam zabral "lacny" 🙂 Holtov krem alebo aj SOS krem od Nivei 🙂

sendy182
28. aug 2015

@martinaka3.5 vysušené miesta môžeš potrieť excipialom....a ak máš pyridoxín....vitamín B...

sluniatko08
24. sep 2015
Používateľ sluniatko08 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sluniatko08.

Vyzera to skor na atopicky ekzem. Odporucam sa pozriet na protopan.sk ja som atopik a krem je naozaj vyborny