Čo znamená táto kožná reakcia?

bodka2213
11. máj 2016

Neviete čo to može byť ? Malá to ma všade po celom tele , vyzerá to ako polalenie od žihlavy , objavý sa jej to a potom zase zmizne ??

misel0806
11. máj 2016

Vyzera to na alergicku reakciu neviem nezjedla nieco ,nechytala nic do ruk vonku.. Takto to neviem posudit ale chodte na kozne ked to ma vsade

hradnapani
11. máj 2016

vyzera to ako zihlavka (koprivka), moze to byt z jedla, prasku, alebo aj alergia na pel. Ak mas fenistil alebo nejake ine antihistaminikum, tak daj jednu davku a pozoruj. ak by sa zhorsilo dychanie (ci uz s fenistilom alebo bez neho), tak rychlo na pohotovost.

katka1981
11. máj 2016

alergia. Zapisuje si presne co papa a sla by som k dr.

slavka030
11. máj 2016

My sme takto zareagovali pred rokon na cernice. Nezjedla nieco co jej bezne nezvyknes davat?

bibistec
12. máj 2016

alergicka reakcia

matax
12. máj 2016

Vola sa to urticaria (koprivka, urtika) , je to alergická reakcia a mohlo ju spôsobiť vela veci... Treba dat pozor,ci neopúcha pera, ruky, oči.. Ja by som šla k lekarovi, aj pediater poriesi,ak to ma vela,tak pohotovostny pediater..kozny až pri opakovanych stavoch.. Koprivka môže prejsť do silnejsej reakcie ohrozujúcej život..

kristinka86
12. máj 2016

Zaujímavé. Presne to sme mali my asi pred 3 dňami a opakovalo sa to 3 dni po sebe. Úplne ako malé pupáčiky po žihľave. Stále toho bolo menej, ani raz nie extra veľa. Tretíkrát som dala Fenistil kvapky - zabralo hneď a viackrát sa to neukázalo. Nejedla nič iné ako obvykle, ani prášok som nemenila, vonku nič nechytala. Dokonca sa jej to raz objavilo hneď ráno, keď vstala a to len mliečko vypila - také ako stále.

babatkoo
12. máj 2016

Je to alergicka reakcia - koprivka. Ja to mam ked ma olize moj pes.

ninabr
12. máj 2016

Ja som to mala minuly rok presne myslim datumovo, takze moze to byt podnietene niecim z vonka si myslim a svrbelo ma to, mala som na to mast od lekarky a asi po 2 dnoch zmizlo. Nemala na sebe nejaky naramok alebo nieco co zvycajne nenosi? A moze to byt aj zo zvierat ak pisali vyssie