Čo znamená krvavý soplík u 20 mesačného dieťatka?

masoreta
24. mar 2012

Ahojte mamicky,,,,mam 20 mesacnu dcerku,teraz bola chora,mala aj teploty a nadchu,pekne vzdy sme utierali noste,lebo sme mali soplik a dneska rano ked sme utierali nostek,tak mala krvavy soplik?co to moze byt?poradite mi?dakujem.

ikke
24. mar 2012

prasknuta zilka vo vysusenej a namahanej sliznici nosa.
co s tym? nic, prejde samo, dbaj na to, aby mala jedla dost ovocia (vit. C) a zvhlcuj vzduch mokrymi uterakmi. ak pouzivate odsavacku na sopliky, skuste sa jej par dni vyhnut.

lejlla
24. mar 2012

nedavala si jej nejake kvapky do nosteka?aj z toho to zvykne...

montinka
25. mar 2012

ahoj aj malemu to obcas robi a raz sa to stalo pred navstevou na usnom. a doktorka mi kazala vtierat mu framykoin do nosteka.

dokocaidovoza
25. mar 2012

mali sme rovnaku skusenost - asi je to podrazdena sliznica, co je pri nadche bezne. pomaha zvlhcovanie nosika solnym roztokom (ak odsavate vysavacom, tak aj pred aj po odsati) a zvlhcovanie vzduchu - my sme kupili aj zvlhcovacku. netreba sa strachovat, ak je to len krvicka v sopliku a nie silnejsie krvacanie. prejde to samo.

jankah77
16. sep 2012

no, pani Masoreta - Renatka Saray z Hornych Salib, co keby ste sa spravali cestne a preberali dobierky, zasielali baliky na vymenu a neklamali maminky pri obchodoch?