Syn 3 rocny ma krvnu skupinu B.. Hlavne teraz cez leto je nonstop dostipany, vonku furt, repelent pomaha len chvilu, striekat ho s tym casto nechcem, a nemozeme kvoli tomu sediet doma v bublinkovej folii..mame vsade sietky ale tak vzdy nieco preleti hlavne ked vesiam pradlo von z okna, dnes som mu nasla v izbicke taku musku, nie komara, ale asi viete co myslim, taka muska co stipe.
Stipance ma extremne velke, cervene, velke plochy. 3x denne mu to natieram fenistilom, avsak prosim poradte mi, co ine este moze pomoct, alebo co pouzivate vy? Teplotu zatial nema, ine reakcie niesu, vecer som mu naratala 15 stipancov.. 😭
Dať všade sieťky je základ ak je dieťa náchylné na štípance
@doriiis mame sietky vsade, ved to pisem, ale ako hovorim, snazim sa pradlo susit aj vonku na okne lebo ved je leto, mame susicku ale preco toto nevyuzit.. Ozaj nieje v mojich ani nikoho silach striehnut pocas vesania pradla, ked je otvorene to velke okno, ze ci nejaka muska/komar preleti dnu...
@doriiis a samozrejme ze nerozcapujem okno vecer pri zapnutej lampe, ale len cez den.
@danielahamar tie zodac kvapky su na volny predaj ci na recept prosim?
Nasaď dieťaťu vitamín B ... mám rovnakú krvnú skupinu ako Tvoj syn, no nič na mňa nesadne.
Predpis, ale kľudne fenistil kvapky môžu tiež byt
@dzulli1980 kvapky ci tabletky to Bcko prosim?
@dzulli1980 tiež mám B, a nepomáha vitamín vobec 😅, aj 2synovia maju
Obyčajný B-komplex od Zentiva.
Nam B komplex pomaha. Vzdy v cca maji nasadim a berieme cela rodina cele leto. Nemozem povedat, ze vobec nie sme dostipani, ale sme urcite menej a dokonca ani kliesta sme nemali nikto za ten cas.
Ja dávam zodac kv, tiež 3.5r. akurát som to dnes spomínala alergia, ako býva dostipany