Ahojte,synček od septembra chodí do škôlky,už týždeň bol doma kvôli soplikom.Par krát cez deň mu trochu tieklo z nosa voda.Kedze bol celý september upršaný,pár krát aj zmokol keď boli zo škôlky na prechádzke a nestihli sa vrátiť pred dažďom.Syncek je aj alergik,tento rok na jar mu to potvrdili.Este neviem na čo všetko je alergický,ešte mu budú robiť testy.Neviem či aj kvôli tej alergie no mne sa zdá že od jari že má skoro stále slabé sople.Nechcem aby veľa bol doma zo škôlky,to potom musím aj ja byť doma z roboty.Kamaratka mi poradila kvapky Vironal že jej deťom pomohli.Kaslali ako tuhý fajčiari a za dva dni čo brali tie kvapky boli ok.Rozmyslam že to vyskúšam pre malého,len neviem či to pomáha aj na soplik.Aby to neboli len zbytočne vyhodené peniaze
Ako píšu predomnou strava je základ. Vyhodiť mliečne úplne,cukor,nízkosacharidová strava.Probiotiká ČISTÝ NOŠTEK sú úplne super vec,M33+ probiotický sprej tiež. Môžte pridať aj kapucinku bezalkoholovu AF tinkturu,vyborna vec na sopliky. Pozrela som sa na to zloženie vironalu,ja osobne dieťatu by som to nedala,neskutočne veľa byliniek,esencialnych olejov obsahuje,navyse ako konzervant ma sorban draselny,nezatazovala by som tym deticky. My sme iba na zelenych potravinach,na jacmeni a chlorelle, to najprirodnejsie co moze byt a detickam velmi pomaha na imunitu,rada poradim ako na to.
@3nikus30 ako ovplyvnuju mliecne vyrobky imunitu? Z coho deti potom najlepsie ziskaju vapnik,vit D a aj probioticke kultury? (len mi prosim nepis mak a brokolica). Pytam sa ako mama synov s abkm kde mliecne vyrobky su zakazane a horko tazko ich suplujeme a teda bola by som vdacna za to im ich davat. Kefir,biely jogurt, to su veci imunite prospesne a nie opacne
Ak ma len slabe sopliky a navyse ich ma z alergie, nenechavala by som ho doma. Budu aj horsie choroby... aby si nezistila,ze v tej skolke vobec nebol a vela mu uslo. V skolke sa deti toho dokazu vela naucit
@3nikus30 ahoj prosím Ťa ktorú kapucínku bezalkoholovú odporúčaš? ja používam na protízápalovú kúru synovi tú alkoholovú, bola mi doporučená ako kvalitná/ Afra- Bio tinktúra/ a do teplého čaju kde sa odparí alkohol. Neni som však s tým stotožnená. Ďakujem
Moj syn ma tiez podozrenie na alergie - pelove a zakladom je cistit nos konvickou - rano a vecer. Ja mam 3 rocneho a tie to zvladne. A v prvom rade ak je podozrenie na alergie tak lieky vie predpisat aj obvodna alebo ORL bez testov. My mame z ORL napr.
@3nikus30 ďakujem pekne🙂