Mamičky čo viac pomohlo u chlapčekov na uvolneni predkožky odvar zo slezu alebo ten krém od Justu slezový ?
@evulka2203 dakujem. pozriem este zlozenie v tom juste a ak je toto lepšie tak radsej toto objednam.myslim ze aj cena omnoho lepsia....a vasmu malemu vobec nesla pretiahnut ta predkozka na zaciatku ako ste zacali davat ten slez?
Ja kupem v odvare, ale veľmi sa to nezlepsilo. Aši tiež kúpim madt a skúsime
my pouzivame https://www.pindamast.cz/, vraj je najlepsia, ale u nas ziaden pokrok. Cvicime uz 10 mesiacov, kremujeme asi 4 mesiace a nepohli sme sa ani o kusok :( ja uz neviem co s tym.
Chcem sa opýtať na tú mastičku. To natierate iba pri špičke alebo ako? Tiež by som chcela synovi, jemu sa dá asi pol centimetra ale odvtedy ani kúsok.
@monikaduskova predkožka sa oddelí sama vekom,u každého chlapca je to individuálne, a do tohto procesu sa nezasahuje jedine ak bráni močeniu a častých zápaloch,chlapci niesu muži a genitálie sa vyvíjajú!
@john3535 presne. V zahraničí také veci vôbec neriešia. A tiež silno pochybujem, že naše staré mamy sťahovali svojim synom predkožky...
@renatka1985 ale vas je este velmi maly na to, podla mna sa tym vobec netrapte,uplne zbytocne to riesit, moji to mali total prilepene zuzene tusim aj do 3a pol roka, teraz uz je to fajn, 10rocny este stale ma jednu stranu prilepenu ale ono to ide samo od seba prirodzene . Podla mna sa toto uplne zbytocne riesi v takom malom veku.POkial nemaju zapaly problemy s mocenim vobec by som to neriesila.
@bezmena80 dakujem 😘
To len naša dr nalieha a ze ak do polrioka sa nezlepši tak nas posle na chiru. len ja ho uz nechcem uz dat uspat 😪
@monikaduskova joj to su take zastarale nazory... mne povedala moja dr ze do 3 rokov nemam nic s tym robit, priznam sa mala som obavy ked uz boli po 3 rokoch a este stale take zuzene to mali. Potom ked sa to zuzenie uz roztiahlo tak zase to bolo prilepene ale naozaj to telo vie co robi a ten 9 rocny to ma uz komplet dobre bez akychkolvek zasahov a 10 rocnemu tiez verim ze sa to postupne uplne samo od seba upravy.
@monikaduskova kolko ma maly rokov?
@monikaduskova jaj pardom ja som chcela reagovat na renatka 1985 ....
@bezmena80 mojmu synovcovi ako 5 rocnemu ju pretahovali na chirurgii nasilu. ale on mal problemy pri moceni..
@renatka1985 a ake konkretne?
@bezmena80 väčšinou sa chlapcom spraví pri mocení taký balonik a vtedy to riešia.
@monikaduskova pediatricky často len plasia choď k urologovi, keď sa Ti to nezdá v tom veku ani synovi nešla všetko sa spravilo prirodzene
@bezmena80 aj balónik je už problém
https://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby...
@monikaduskova vobec mu to neslo, mal malinky otvor ako hrasok, tak som skusila.nic nasilu a povolilo to tak, ze teraz to ide bez problemov☺
My sme boli u urológa ako 5 ročný - stiahol na silu, ale po čase sa mu to znova zrastlo. Už sme to nechceli riešiť násilným pretahovanim, tak nám dr predpísal kortikoidovu mastičku, používali sme ju asi týždeň a krásne sa to uvoľnilo, teraz si už sťahuje sám, každý večer pred spanim
DObrý deň. Ja mám doma vyrobenú slezovú masť, s pridaným včelým voskom priaamo od včelára. Mám aj domáci sušený slez. Ak máte záujem napíšte mi správu 🙂
Slezovy krem z Just je vyborny . Viem poslat aj postou
https://zdraviezbylin.sk/ceta-sibiu-slezova-mas...
Ja som objednala tento v polke marca a po cca 2 mesiacoch to bolo v poriadku. Vzdy vecer mu to natriem pred spanim.