Ahojte. Syn má chorobu ruky, nohy, ústa a dostala som to od neho. Hrozne ma svrbia a pália ruky aj nohy... Čo vám pomohlo? Vďaka za rady 🙂
Fenistil a potierat repikovym cajom.
@lasoninka ďakujem 🙂
@moze ďakujem 🙂 a po koľkých dnoch vám prešlo to svrbenie?
B komplex
@adamadent mam b-komplex forte.. Koľko môžem prosím vás za deň?
Aj vy ste mali také veľké svrbenie? Ja som skoro celú noc nespala.
@petulka3631 Nepamatam si, mala som to po navrate z porodnice, asi 5 dni sa o babatko staral manzel, ja vsetko v gumenych rukaviciach. Vdaka repiku sa mi velmi ulavilo uz po 1-2 aplikaciach. Natierala som podla potreby, minimalne 3x denne.
Nič mi nepomohlo, sama som si tou chorobou prešla. Ale to najhoršie svrbenie trvalo len niečo vyše dna. Celú noc som nespala. Močila som si ruky v hypermangane, masticku tano hermal mi odporučili. A predpísali mi aj dithiaden. Ale úprimne mám pocit, že nezaberalo nič. Deťom hypermangan a tanno hermal zaberal, zdalo sa mi, ale oni to nemali také hrozne ako ja.
@petulka3631 To môže dostať aj dospelak?
@vanda323 bohužiaľ... A je to omnoho horšie, ako u detí... Teda, aspoň v našom prípade.
@darujemti ďakujem 🙂 no ja stále trpím, dnes ledva chodim, ale túto noc som aspoň spala... A ruky bolia, ledva čaj zalejem... je to teda riadna pliaga.. Neprajem nikomu.
vitamín C z hroznovych jadier, kozie kolostrum, ist na orl na vyčistenie aft a zobrať zároven preparát na afty... no a tie prsty na nohach a rukach treba vydrzat - ja som to mala od deti plus sme skončili všetci v nemocnici...
@vmartinah no toto vôbec nie je na toto topka, milujem vyrobky od forever a pomáhalo mi viac piť ten gel aby sa telo zregenerovalo.
@petulka3631 Sprej tamtum verde a masť funigicin