Čo vám pomohlo na koliku?

miriam198503
19. jún 2015
Používateľ miriam198503 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam198503.

Detská kolika - ako ste ju zvládli?

petra92
19. jún 2015

@miriam198503 feniklové čajíky,masírovanie bruška,espumisan kvapky

lilimoni
19. jún 2015

Poloha tiger na strome a masticka pupik. Z caju bola iba viac zavzdusnena a z kvapiek krce ako dabel 😠

misko772014
19. jún 2015

my sme mali kapky sab simplex.masirovanie bruska

skoupilka1
19. jún 2015

espumisan kvapky a pupík mastička. Kvapky som dávala každý deň a pupíkom som mastila vždy po kúpaní na noc.

misko772014
19. jún 2015

nam doktorka moc nepomohla,rekla rurkovanie,kvapky a masirovat a muset to vydrzat.po 3mesiaci uz bolo dobre

alka1980
19. jún 2015

Masirovat okolo pupku v smere hod.ruciciek,sab simplex a bio gaia probiotika.tie uzivame este stale a to ma 5m ,ale sab simplex uz nie.Prdka si pekne sam.A samozrejme pevne nervy.

tamaram283
22. jún 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

Coliprev kvapky, masirovanie bruška a nájdenie správnej polohy pri krmeni.

sasa1983
22. jún 2015

Masáž bruška, probiotiká, rektálna rúrka p.p. a trpezlivosť.

inga263
22. jún 2015

nám stále zabrali espumisan kvapky a masáž bruška vo vodnom kúpeli, sadla som ho do lavórika s teplou vodou, trochu pomasírovala bruško a hned to prešlo 🙂

julia283
25. jún 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

No budeš potrebovať naštudovať klasické cviky, masáže bruška, polohovanie pri kojení - aj to pomáha. My sme dávali aj kvapky coliprev pred kojením. Celé to bolo náročné nielen pre malú ale aj pre zvyšok rodiny. Moj muž bol z toho v úplnom soku - nečakal, ze to bude taky intenzivny rev. Takze za mna ti mozem povedat, ze budes este potrebovat aj pevne nervy pre seba, bäbo a ostatný členovia domácnosti sa tiež budú musieť "trochu" snažiť chápať situáciu. Držte sa.

simca663
30. jún 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

Nám na koliku odporučili kvapky coliprev - davala som ich do UM. Taktiez sme praktizovali rozne masaze a cviky - koliky potom presli.

domca3333
7. júl 2015
Používateľ domca3333 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od domca3333.

Ahoj s detskou kolikou sme sa mi trápili skoro 4 mesiace. Nebolo to veru ľahké ale treba polohovať a masírovať bruško. Veľmi pomáhajú aj rôzne cviky. Mne odporučili kvapky colilprev, ktoré som dávala do mlieka pred každým kojením a pomohli nám. Tak sa držte.

adka455
28. sep 2015
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

Ahoj nám pomohli Coliprev kvapky, masáže bruška, trpezlivosť a pevné nervy 🙂 našťastie to dobre dopadlo a po cca 4 mesiacoch bolo po kolikách.

korytnacka7
28. sep 2015

hlavne mimi neprepchavat mliekom...ak sa normalne napapa a po hodine-dvoch zacne plakat - NIE JE TO HLAD! Mliecko, co naposledy spapalo sa spracuva v zaludku, oddeli sa huste od riedkeho a ten husty tvaroh sa snazi prepchat dotoho zatial tenuckeho crievka. Toto sa deje cca 1,5hod po papani, vtedy zvyknu plackat. Mamy robia velku chybu, ked si kazdy plac interpretuju ako hlad, tak mu treba dat cucnut, lebo je hladne. Na toto ubolene brusko a natravene mlieko, dostane dalsiu varku mlieka cerstveho a bude plac este vacsi. Idealna je fitlopta, pohupovanie pomaha mliecku najst cestu zo zaludka do creva, nosenie v satke ci nosici je zarukou pokojneho a spokojneho babatka...

maja031
28. sep 2015

prestat pit caje na kojenie a podobne zalezitosti. odskusane na 4 kojacich maminach - 100% uspesnost 🙂

deehra
28. sep 2015

To je nešťastná téma...my sme mali snáď do 5. Mesiacov, skúšali všetko, výrazne ale nepomáhalo nič. Mierne...kvapky Infacol, masáže dobrým olejom...treba na nete naštudovať techniku...je to dôležité... ten teply kúpeľ tiež trochu pomohol a rektalnu rurku, keď už bolo moc zle. Chce to čas. Ak kojite, skúste 2 týždne prísnu bezmliecnu diétu...niektorým mamkam to moc pomohlo a uvidíte, či bude zmena.