Čo vám pomohlo na ekzém pri ústach ?

weronkaa
3. jan 2020

Ahojte, prosim vás idem si po radu 🙂 2ročná dcérka má ekzém pri ústach, červené suché fliačky. Myslim si, že ide o atopický ekzém. Samozrejeme pôjdeme aj k dr.
Viete mi prosim poradiť na to nejaký dobrý krémik? Čo pomohlo vám? Ďakujem pekne 👍

martinasz13
3. jan 2020

Fucidin, a ešte nejaká zarábaná mastička od kožnej už som zabudla názov to sa natrie priamo na tie ložiská 😕 .. a potom kúpel s pridaním oleja od Bioderma Sprchový olej alebo Oilatum a po okúpaní hydratovať celé telo Bioderma Atoderm Intensiv Baume.
S ekzémom bojujeme od narodenia a klop klop pol roka už nič. Dcérka má 1r 1m 🙂

martinasz13
3. jan 2020

@weronkaa prepáč som prehliadla že je to pri ústach, tak nato nám zabral Fucidin a za 2 dni to bolo preč 🙂

zufala1111
3. jan 2020

my mame iba v zime okolo ust aj starsia tak mavala aj mladsia. nam pomaha bud excipial lotion da sa kupit aj na predpis doplaca sa uplne daka nizucka suma do 2 eur tusim alebo potom bioderma atoderm ta stoji vysse 10 eur 200 ml

kittykat22
3. jan 2020

@weronkaa aderma, excipial, la roche posay - vsetky su fajn. Mozno by ti stacilo len mensie lacnejsie balenie kremu na tvar proti zime. Mozno by som skusila nemecky Bubchen (maju v lekarni) proti zime a vetru najskor za 3e. Syn tiez atopik a tento krem mu sadol.

daria2905
27. feb 2024

@martinasz13 dobrý deň,prosím Vás a museli ste aj nejaké potraviny vyradiť?