Mamičky prosím vás neviete čo to môže byť? Syn bol chorý a mal veľmi silný kašeľ a spravila sa mu potom jedna vyrážka na zadku ktorá ho svrbela a keď ju poskriabal tak sa mu to takto zväčšilo. Pred dvomi dňami mu vyšla ďalšia na nohe a dnes ďalšie dve. Najprv sú to úplne maličké červené bodky ktoré ho svrbia a keď si ich poskriabe tak sa mu to zhorší.
Toto ja nikdy nepochopim 🙄 prečo neidete rovno za doktorom ale vypisujete tu ??? Či vlastne pardon tu su oveľa viac študovane ženy z internetu ako doktori ktorí maju roky praxe a ŠKOLU 🙄🙄🙄
@mata4832 nakoľko sa množia je asi lepšie ísť k lekárovi ako písať na koňa 🙄 no a ešte aj víkend pred nami, to ho chces s takými svrbiacimi vyrážkami nechať dokedy? Či potom je lepšie sa ísť posadiť na pohotovosť nech matky s deťmi ktorým sa choroba prejavila naozaj cez víkend tam musia čakať niekoľko hodín kvôli takým čo najprv píšu na koňa a vyčkávajú čo napíšu cudzie ženské 😣😬
Joj bakterialna infekcia_ impetigo
Zajtra urcite s dietatom k dr
Dr derm
@jankapepe to teda nemoze, reakcia na atb vyzera uplne inak
Toto je jasne impetigo
Ahoj,syn ma tiez podobne vyrazky..nam kozna povedala,ze to je dietna chyba🤦♀️Ako silne pochybujem,no nedala sa presvedcit..tie vase vyzeraju trocha ako impetigo,skus ist ku koznej rovno s tym..poprAvde,uroven nasich koziarov je podla mna dost biedna,tazko sa dopracovat k jednoznacnemu vysledku..aspon moja skusenost..daj vediet,ako ste dopadli
Ďakujem za info. Doteraz som ešte nepočula o impentigu tak uvidím zajtra čo povie doktorka.
Moja dcérka mala na zadku z tohto vred chirurgicky prepichovany takže dr
Impetigo?