Ahojte.. pred malou chvíľkou som dcérke vyzliekla pančuchy,ktoré mala v škole a skoro ma porazilo..neviem čo to je..kiahne už mala...stazuje sa aj na bolesť nôh.. nemá to nikde inde na tele. Len na nohách a zadku..neviete čo to môže byť? Ráno keď sme sa obliekali do skoly.. nemala vôbec nič
@daniela2227 podla mna stipance od blch. Treba sa informovat v skole, ci niekto nema tiez take stipance.
Na blšie štípance je to dosť veľké, skôr mi to príde ako od ploštice.
Ďakujem za názory.. so stipancami od plostice mám bohužiaľ skúsenosti a vyzerajú trochu inak..ako pluzgiere skôr...a svrbia..nenormálne...ju to ale nesvrbi..a ako som písala.. ma to len na nohách a zadku..plostice stipu všade.. povedala mi že spadla do nejakej trávy pri škole...teraz chodí po špičkách. Lebo ju bolia chodidlá.. opísala to ako bolesť vo vnútri nohy..a ma mierne zvýšenú teplotu..
@dhlinkova keď po tom prejdem s rukou..skôr je to hladké..
@daniela2227 mne to pripomina skor kontaktnu dermatitidu...ak ma tie miesta take akoby šupinaty vysuseny fliacik....tak to moze byt podrazdene prave z nejakych pančuch (umelina, farba)...moj syn to ma teraz v zime...nozicky mal jak šmirgel len co sme zacali davat pančuchy
@romiada práve také to na povrchu je..suché.. tie pančuchy ale už mala oblečené.. a nič také sa nestalo 😔
@daniela2227 chod s nou k lekárovi...
@daniela2227 nie je to skôr ako podliatina? Zakrvácanie? Nie je prechladnutá?
@daniela2227 ak to nema nikde inde iba na nohach tak to moze byt z toho...ale ako Ti radia baby smer lekar
no čo? ako to dopadlo? prišli ste na to, z čoho to bolo?
@daniela2227 ahoj my to máme teraz, možná nám dala niejake masticku ale nezaberá ako ste dopadli vy? Čo to nakoniec bolo? Čakám na výsledky až mám strach dakujem
@martinajaja nám pomohol dithiaden..za par dni prešlo a už sa neopakovali.. dcéra vošla do vysokej trávy a zrejme nejaká alergicka reakcia
@daniela2227 nám nevedia pomôcť berie všetko možné až mi je malého ľúto volali aj profesora v nemocnici j nemu ale nikto netuší že čo...vserkl ma v poriadku hystamin, kvasinky nemá skrátka nič zdravý he len toto och už som na nervy
@martinajaja ach, to mi je ľúto 😔 veď ale predsa to z niečoho musí mať 😕
Calcium injekcia a je to fuc... Mne kozna nevedela pomoct.... A potom vseobecna lekarka to zobrala do svojich ruk 10 injekcii a boli "vyrazky prec"
@daniela2227 dobrý večer malý ma teraz to isté, prosím co vám vtedy pomohlo?? Naša doktorka totižto ordinuje cez telefón
@martinajaja a vám prosím co pomohlo?? Mali ste to takéto??
@daniela2227 Ahoj, na fotke nevidno riadne. Sú to vyrážky, alebo podkožné podliatiny? Na spodnej fotke mi to príde ako štípance od blchy.