Čo to môže byť? Vyrážky na nohách a bolesť nôh

daniela2227
8. feb 2019

Ahojte.. pred malou chvíľkou som dcérke vyzliekla pančuchy,ktoré mala v škole a skoro ma porazilo..neviem čo to je..kiahne už mala...stazuje sa aj na bolesť nôh.. nemá to nikde inde na tele. Len na nohách a zadku..neviete čo to môže byť? Ráno keď sme sa obliekali do skoly.. nemala vôbec nič

dhlinkova
8. feb 2019

@daniela2227 Ahoj, na fotke nevidno riadne. Sú to vyrážky, alebo podkožné podliatiny? Na spodnej fotke mi to príde ako štípance od blchy.

kika831
8. feb 2019

@daniela2227 podla mna stipance od blch. Treba sa informovat v skole, ci niekto nema tiez take stipance.

janci05
8. feb 2019

Na blšie štípance je to dosť veľké, skôr mi to príde ako od ploštice.

daniela2227
autor
9. feb 2019

Ďakujem za názory.. so stipancami od plostice mám bohužiaľ skúsenosti a vyzerajú trochu inak..ako pluzgiere skôr...a svrbia..nenormálne...ju to ale nesvrbi..a ako som písala.. ma to len na nohách a zadku..plostice stipu všade.. povedala mi že spadla do nejakej trávy pri škole...teraz chodí po špičkách. Lebo ju bolia chodidlá.. opísala to ako bolesť vo vnútri nohy..a ma mierne zvýšenú teplotu..

daniela2227
autor
9. feb 2019

@dhlinkova keď po tom prejdem s rukou..skôr je to hladké..

romiada
9. feb 2019

@daniela2227 mne to pripomina skor kontaktnu dermatitidu...ak ma tie miesta take akoby šupinaty vysuseny fliacik....tak to moze byt podrazdene prave z nejakych pančuch (umelina, farba)...moj syn to ma teraz v zime...nozicky mal jak šmirgel len co sme zacali davat pančuchy

daniela2227
autor
9. feb 2019

@romiada práve také to na povrchu je..suché.. tie pančuchy ale už mala oblečené.. a nič také sa nestalo 😔

ilijanka
9. feb 2019

@daniela2227 chod s nou k lekárovi...

dhlinkova
9. feb 2019

@daniela2227 nie je to skôr ako podliatina? Zakrvácanie? Nie je prechladnutá?

romiada
9. feb 2019

@daniela2227 ak to nema nikde inde iba na nohach tak to moze byt z toho...ale ako Ti radia baby smer lekar

ink
1. júl 2019

no čo? ako to dopadlo? prišli ste na to, z čoho to bolo?

martinajaja
20. jún 2020

@daniela2227 ahoj my to máme teraz, možná nám dala niejake masticku ale nezaberá ako ste dopadli vy? Čo to nakoniec bolo? Čakám na výsledky až mám strach dakujem

daniela2227
autor
20. jún 2020

@martinajaja nám pomohol dithiaden..za par dni prešlo a už sa neopakovali.. dcéra vošla do vysokej trávy a zrejme nejaká alergicka reakcia

martinajaja
30. jún 2020

@daniela2227 nám nevedia pomôcť berie všetko možné až mi je malého ľúto volali aj profesora v nemocnici j nemu ale nikto netuší že čo...vserkl ma v poriadku hystamin, kvasinky nemá skrátka nič zdravý he len toto och už som na nervy

daniela2227
autor
30. jún 2020

@martinajaja ach, to mi je ľúto 😔 veď ale predsa to z niečoho musí mať 😕

katuskalv
26. dec 2020

Calcium injekcia a je to fuc... Mne kozna nevedela pomoct.... A potom vseobecna lekarka to zobrala do svojich ruk 10 injekcii a boli "vyrazky prec"

25anett3
21. apr 2021

@daniela2227 dobrý večer malý ma teraz to isté, prosím co vám vtedy pomohlo?? Naša doktorka totižto ordinuje cez telefón

25anett3
21. apr 2021

@martinajaja a vám prosím co pomohlo?? Mali ste to takéto??