Ahojte, už pár dni registrujeme u nášho 6 mesačného bábätka na pravom boku take drsnejšie miesta. Sú akoby v tvare kruhu - také akoby minivyrazky a na povrchu také drsnejšie - suchšie. Zhodou náhod sa to spravilo aj mne na tom istom mieste až na to že bábätko ma toho viac. Čo to môže byt? Máte s tým skúsenosť ? Ku doktorke ideme až dva týždne na kontrolu
Podrazdena pokozka, alebo zaparenina.
a čo sú tie “zárezy” možno ma podráždene z plienky alebo z lístka z oblečenia .. z pracieho prášku .. krému .. možno zase malo krému alebo od leukoplastu môže to byť hocičo
@katy1807 zárezy sú z toho že si chytá nožičky a tlači k brušku a to jej robí na boku 😀 nie je to vo výške plienky,leukoplast tiež nie…prášok som nemenila..mozno ten krem
@banalu dakujem
toto poznam, to mali aj moje deti. To je ako keby egzem. Len to treba premastovat a ono to odijde.Mozte aj sudokrrmom, vazelinou….
Nám na to pediatrička dala Oilatum do kúpeľa a Holtov krém...a prešlo všetko do 2 týždňov
aj naša také suché miesta mala a tiež neviem z čoho to bolo len som jej to kremovala lipikar krémom .. aj keď mala vyrazticky a všeličo na koži väčšinou to odišlo s týmto krémom len.. ona ma takú citlivú kožku a tento krém jej robil dobre vždy
Také jemne červené to je. Nemyslím tie zárezy ale to pomedzi. Ďakujem