Čo to môže byť na pravom boku u bábätka?

2. nov 2024

Ahojte, už pár dni registrujeme u nášho 6 mesačného bábätka na pravom boku take drsnejšie miesta. Sú akoby v tvare kruhu - také akoby minivyrazky a na povrchu také drsnejšie - suchšie. Zhodou náhod sa to spravilo aj mne na tom istom mieste až na to že bábätko ma toho viac. Čo to môže byt? Máte s tým skúsenosť ? Ku doktorke ideme až dva týždne na kontrolu

autor
2. nov 2024

Také jemne červené to je. Nemyslím tie zárezy ale to pomedzi. Ďakujem

banalu
2. nov 2024

Podrazdena pokozka, alebo zaparenina.

katy1807
2. nov 2024

a čo sú tie “zárezy” možno ma podráždene z plienky alebo z lístka z oblečenia .. z pracieho prášku .. krému .. možno zase malo krému alebo od leukoplastu môže to byť hocičo

autor
2. nov 2024

@katy1807 zárezy sú z toho že si chytá nožičky a tlači k brušku a to jej robí na boku 😀 nie je to vo výške plienky,leukoplast tiež nie…prášok som nemenila..mozno ten krem

autor
2. nov 2024

@banalu dakujem

pericolosa
2. nov 2024

toto poznam, to mali aj moje deti. To je ako keby egzem. Len to treba premastovat a ono to odijde.Mozte aj sudokrrmom, vazelinou….

kristina210
2. nov 2024

Nám na to pediatrička dala Oilatum do kúpeľa a Holtov krém...a prešlo všetko do 2 týždňov

katy1807
3. nov 2024

aj naša také suché miesta mala a tiež neviem z čoho to bolo len som jej to kremovala lipikar krémom .. aj keď mala vyrazticky a všeličo na koži väčšinou to odišlo s týmto krémom len.. ona ma takú citlivú kožku a tento krém jej robil dobre vždy