Čo to má syn s nechtom?

Včera o 08:26

Ahojte, toto sa robí synovi od mala s veľkým nechtom na palci na nohe. Čo to môže byť? Niekedy ma pekný nechcet niekedy mu takto rastú. Ale vždy je to len na tom palci na nohe. Viete niekto čo je to? Určite to nie je buchnuté lebo sa mu to robí od babätka

banalu
Včera o 08:31

To vyzera na plesen a male topanky

autor
Včera o 08:38

@banalu to ,,špinavé” nie je pleseň ale normálne nejaká špinka sa mu dostala pod to, to ma ako keby mu rastie nechet a na tom nový a potom sa mu ta vrchná vrstva odlúpne…topánky nemá malé to viem na 1000% a navyše toto sa mu robí od malinká novorodenca a vtedy nemal ani topánky

andaluzia12
Včera o 08:47

Aj mne takto rastie, stále. Aj keď mi to vyrastie, vytvorí sa to znova, už veľa veeľa rokov …

banalu
Včera o 08:58

A na koznom ste boli, ak to ma od babatka?

0silvia0
Včera o 09:14

Podla mna plesen. Ja som to kedysi mala tiez asi 2x. Po natierani canestenom mi vyrastol normalny necht.

lasona
Včera o 09:16

Za mňa uzka obuv, tlačí a deformuje nechtov platnicku..mykozu urči len ster a u takého maleho je to málo pravdepodobne

autor
Včera o 09:31

@lasona máme barefooty Bundgaard 😌

autor
Včera o 09:31

@0silvia0 mne sa to nezdá ale skúsim zájsť na kožné

ikonica
Včera o 09:42

Moja mladsia ma take malicky na nozkach... Len malicky... Boli sme na koznom, plesen to nie je... Treba vraj premastovat kremom s ureou... Zatial to moc nezabera, aj ked to vyzera trosicku lepsie... A povedala, ze mame dat skontrolovat zelezo, ze ked je nedostatok tak u deti sa to moze aj takto prejavovat... Zatial sa me neboli na odber....

marcellka32
Včera o 11:52

Na medicinalnu pedikuru- je to problém či sa dá riešiť, dá vám roztok, budete potierať necht pravidelne

lossless
Včera o 11:55

Nasa mali podobne, chod na kozne, zo steru zistia ci je ti plesen alebo nie. Nasej predpisali nejakykremy a chybal jej aj zinok

vakatko
Včera o 12:41

Potrebuje výživnejšiu stravu, môžu chýbať minerály a vitamíny hlavne zinok aj spomínané železo, omega3 tuky ... pridajte do stravy mastné ryby, tekvicové semená, vajcia, špenát, avokádo, ricottu, grécky jogurt, pečienku ...