V pôrodnici sa s tým narodila už a horší sa to i doma.
Papa nutrilon um.
Popripade rady ako čistiť?
Dostali sme prípravky do kúpeľa i na tvár a telíčko ale na tvári jej to ostalo.
Ďakujem
To nie je to novorodenecké akné?veď pôjdeš na poradňu popytaj sa
Aj moja to mala povedali, že potnicky a akné prešlo to same
ach aké krásne bábätko ♥
novorodenecke akne, neumyvat nicim specialnym, proste len voda (niekde odporucaju nejake detske mydlo). Dietatko sa ti cisti, po sestonedeli by to malo pomaly zmyznut. Cokolvek budes pouzivat, je to zbytocne... tak ako sa ty cistis, cisti sa aj babo.
Bežná reakcia bábätka na vonkajšie prostredie. Aj môj malý také mal. V poradni to spomeňte doktorke ale nemalo by to byť nič vážne zatiaľ. Ja som umývala malého len v čistej vode, žiadne oleje za tým, iba na riťku ... Až okolo 3 mesiacov sme začali s kremikmi.
Novorodenecke akne, neboj, prejde to casom same. Krasne babätko❤️👶🏼
Je to normálne. Hlavne kup babo len v cistej vode a nicim nemasti,neolejuj. Nech pokozka dycha
Novorodenecke akne. Je to normalny stav. Babatko sa cisti od matkinych hormonov. Zmizne to aj same. Na zmiernenie mozes pouzit vyluh z repika.
Aké je roztomilé maličké 😊
Ona ma predpísané do kupela roztok oilatum emollient. Z toho jej zmizlo všetko na telicku ale ta tvaricka az teraz to začalo.
Určite spomeniem o par dni na poradni.
Iba som sa zdesila co sa ti to deje
Ďakujeme vam pekne 😊 🙏🏻
@katkaseiner presne tak. Môj maličký to mal ešte horšie a po 3 týždňoch to zmizlo. Nepotierala som ničím iba čistou vodou som ho umývala .
Moj malinký keď bol presne takéto škvŕňatko mal toto isté ale horšie a po celom tele, tak som ho kúpala v hypermangáne. prešlo 🙂
Čistí sa
Nenatieras tváričku niečím? 🙂Ak áno skúsiť vynechať
Aj moja to mala a potom to zmizlo🙂
Ja som umyvala repikom a pomohlo😉je to akné novorodenecké všetko bude v poriadku vela zdravia prajem🍀
Neni to novorodenecke akne ? Myslim ze by to malo po case zmiznut. (viem ze dievcata novorodeniatka mozu mat z hormonov zdurene prsne zlazy, a akoby menstruaciu-len taky cerveny vytok slabulilinky, kym sa ich hormony ustalia, predsa len boli v matke, a mali vsetko ako ona, cize aj.jej hormony...mala to.aj mala baby co bola so.mnou v porodnici a sestricka.jej to takto vysvetlila)