Ahoj objavilo sa to dcére na ruke, čo to môže byť?
Dala som jej nato ocot a tak to zcervenalo
Nemala tam kliešťa? Môže byť aj len postipane, dala by som aj fenistil, alebo zodac, okrem masticiek. Ak bol kliest, určite odber na boreliozu
@danielahamar kliešť nie, povedala že ju to bolí, a má to asi dva dni.
Určite by som išla lekárke, vyzerá to ako chrastička po vpichu ( ja by som povedala že aj osa, ale to by si asi vedela že ju štipla) a je to zapalene ( začervenané) dosť do širokého okolia a keď pocituje bolesť a nevieš čo ju uštiplo ( pripadne kde sa zranila) navštívila by som lekárku.
@sarinka2012 určite pôjdeme. Práveže to zcervenalo až teraz keď som dala ocot som ho dala na vatu a zalepila tak si myslím že z toho.
jasne rozumiem, tak to mohlo byt podrazdene aj tým octom, ale je to zvlašne, mne to príde naozaj ako vpich po ose ( takto to mala aj dcerka , už to schytala aj od včely a tiež ju to bolelo a ked to odpuchlo vyzera to obdobne) len mi príde divné že by ste o tom nevedeli 😉 mne dcera revala po pichnutí včelou aj osou ako tur, jedine že mate taku statočnicu doma
mne to vizera ako znamienko..a octom ste to podrazdili..nas ma 3,5r a prave sa mu zjavuju znamienka (po mne a muzovi), doteraz nemal nic, a uz sa objavuju prve...ma 3🙂
@sarinka2012 neplakala vôbec ráno sa zobudila a škrabala si to a verte že je doma výbuch keď ju ustipne komár a včela možno v spánku
Tak si predstavte idem na pohotovosť tam že od 7 mej a ešte hovorím doktorke a by sa teraz na to nemôžete pozrieť a odjebala má že ona je iný obor a že ,,pupinky mi určite nikto nevyšetří. Taky sú tu v ČR doktori súprovy
Vyzerá to na kliešť a okolie je začervenané, radšej ísť lekárovi alebo pohotovosť
Fúha, tak to je sila
to ma mrzí a prekvapuje, je pravda že pohotovosť je aj u nás pre dospelých až od 19tej tušim do 6tej rána, ale pohotovosť pre deti je v Bratislave nonstop a ja som tam raz ( asi pred 4 rokmi) nabehla s dcerou o 16tej poobede lebo mala za uchom kliešta a ja som sa ho bala z takeho miesta vybrať a nikto ma nevysmial , pekne ho vybrali. Vrať sa tam radšej pripadne ešte alebo zajtra doobeda svojej lekárke lebo ako píše
@marion30 može to byt aj hlavička kliešta, že si ho mala zoškrabla ( možno aj v spánku) a hlavička ostala a ked to bude aj pupinek alebo znamienko tak nech, za ten klud na duši to stojí a ochotná doktorka nech robí pokusy na svojom dieťati 🙈
Napis do skupiny Zdravotníci na MK
podla mna je to rozskrabany stipanec. aj komar vie ustipnut az tak, ze to boli, myslim, ze zbytocne panikaris a na pohotovost to skutocne nie je
@sarinka2012 by ste sa čudovali, ale môj syn prišiel zo škôlky s rukou ako papuca, postipala ho osa a mal reakciu, a kým som si to nevšimla a nezačala panikarit tak on o tom vôbec nevedel 😀
Podľa mňa to je stipanec