Čo to má dcérka na ruke?

17. aug 2021

Ahoj objavilo sa to dcére na ruke, čo to môže byť?
Dala som jej nato ocot a tak to zcervenalo

janka13281
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielahamar
17. aug 2021

Nemala tam kliešťa? Môže byť aj len postipane, dala by som aj fenistil, alebo zodac, okrem masticiek. Ak bol kliest, určite odber na boreliozu

autor
17. aug 2021

@danielahamar kliešť nie, povedala že ju to bolí, a má to asi dva dni.

sarinka2012
17. aug 2021

Určite by som išla lekárke, vyzerá to ako chrastička po vpichu ( ja by som povedala že aj osa, ale to by si asi vedela že ju štipla) a je to zapalene ( začervenané) dosť do širokého okolia a keď pocituje bolesť a nevieš čo ju uštiplo ( pripadne kde sa zranila) navštívila by som lekárku.

autor
17. aug 2021

@sarinka2012 určite pôjdeme. Práveže to zcervenalo až teraz keď som dala ocot som ho dala na vatu a zalepila tak si myslím že z toho.

autor
17. aug 2021

Už to nie je červené a vyzerá to takto.

sarinka2012
17. aug 2021

jasne rozumiem, tak to mohlo byt podrazdene aj tým octom, ale je to zvlašne, mne to príde naozaj ako vpich po ose ( takto to mala aj dcerka , už to schytala aj od včely a tiež ju to bolelo a ked to odpuchlo vyzera to obdobne) len mi príde divné že by ste o tom nevedeli 😉 mne dcera revala po pichnutí včelou aj osou ako tur, jedine že mate taku statočnicu doma

karhu
17. aug 2021

mne to vizera ako znamienko..a octom ste to podrazdili..nas ma 3,5r a prave sa mu zjavuju znamienka (po mne a muzovi), doteraz nemal nic, a uz sa objavuju prve...ma 3🙂

autor
17. aug 2021

@sarinka2012 neplakala vôbec ráno sa zobudila a škrabala si to a verte že je doma výbuch keď ju ustipne komár a včela možno v spánku

autor
17. aug 2021

Tak si predstavte idem na pohotovosť tam že od 7 mej a ešte hovorím doktorke a by sa teraz na to nemôžete pozrieť a odjebala má že ona je iný obor a že ,,pupinky mi určite nikto nevyšetří. Taky sú tu v ČR doktori súprovy

marion30
17. aug 2021

Vyzerá to na kliešť a okolie je začervenané, radšej ísť lekárovi alebo pohotovosť

marion30
17. aug 2021

Fúha, tak to je sila

sarinka2012
17. aug 2021

to ma mrzí a prekvapuje, je pravda že pohotovosť je aj u nás pre dospelých až od 19tej tušim do 6tej rána, ale pohotovosť pre deti je v Bratislave nonstop a ja som tam raz ( asi pred 4 rokmi) nabehla s dcerou o 16tej poobede lebo mala za uchom kliešta a ja som sa ho bala z takeho miesta vybrať a nikto ma nevysmial , pekne ho vybrali. Vrať sa tam radšej pripadne ešte alebo zajtra doobeda svojej lekárke lebo ako píše
@marion30 može to byt aj hlavička kliešta, že si ho mala zoškrabla ( možno aj v spánku) a hlavička ostala a ked to bude aj pupinek alebo znamienko tak nech, za ten klud na duši to stojí a ochotná doktorka nech robí pokusy na svojom dieťati 🙈

ankare
17. aug 2021

Napis do skupiny Zdravotníci na MK

taskataska
17. aug 2021

podla mna je to rozskrabany stipanec. aj komar vie ustipnut az tak, ze to boli, myslim, ze zbytocne panikaris a na pohotovost to skutocne nie je

tehotna40
17. aug 2021

@sarinka2012 by ste sa čudovali, ale môj syn prišiel zo škôlky s rukou ako papuca, postipala ho osa a mal reakciu, a kým som si to nevšimla a nezačala panikarit tak on o tom vôbec nevedel 😀
Podľa mňa to je stipanec