Čo to má dcérka na koži?

nikuskaakolarova
22. máj 2024

Pekný večer chcem sa opýtať neviete čo by to mohla mať mala na nozicke? Je to taký červený fľak a pod kožou má akoby také male hrčky alebo vyrážky proste také hrbolceky zajtra s ňou pôjdem radšej k dr.len ma zaujíma či ste sa s tým niektorá stretla ďakujem za odpovede

ankare
22. máj 2024

@nikuskaakolarova nápis do skupiny Zdravotníci na MK

banalu
22. máj 2024

Pozri aj granuloma annulare

nikoleta999
22. máj 2024

môj syn ma presne toto isté a na viacerých miestach na nožičkách, je to pleseň, tá sa tvorí do takýchto kruhov ... veľmi dlho trvá sa toho zbaviť ... Opakovane na to dávam jablčný ocot, koloidne striebro, a prírodne mastičky a mal to teda strašnééé a už je to na 90% fuč, ale ja pokiaľ nemusím, neriešim to vecami z lekárne ... Inač pravdepodobne na to dá lekárka kortikoidy ... Je to z jedla a to teda dbám na to, aby nejedol cukry, Ečká atd. takže irónia, čo si dneska nevypestuješ, tak si nemôžeš byť ničím istá čo jeme ... a môžu to dráždiť aj pracie prášky, tie som tiež zmenila za prírodne a teda veľmi pomohlo 🙂

nikpa
22. máj 2024
babovka2321
22. máj 2024

@nikuskaakolarova objavilo sa to odrazu, ci postupne? Lebo ja mam rovnake (uz dlho, aj na uplne rovnakom mieste ako tvoja dcera) a kozny tvrdi, ze to je psoriaza, aj napriek tomu, ze to nie je suche, nesvrbi. Plesen to nie je, lebo to zmizlo po rokoch, ked som bola na kortikosteroidoch a potom sa to objavilo postupne opat na rovnakych miestach.

mamina7070
22. máj 2024

plesen najprv skus antimykoticku mast netreba hned nankozne