Ahojte baby toto sa malemu začalo robiť po kúpaní, no už keď sme prišli z vonku začal sa škriabať na bokoch bez toho aby tam niečo mal ale. Presunulo sa mu to potom na hruď a tvar to tak migrovalo ako keby 🤷🏻♀️ na žihlavku sa mi to nezdalo tu sme mali tiež už a vyzerala inak.
Tiež mi to vyzerá ako žihľavka 🙂
a rano aj vecer berie xyzal sirup uz od februara tak ako je mozne ze ma reakcie 🤦🏻♂️ k alergologovi ideme az v okt.
Kúpe sa v čom? Ak po kúpaní sa to vždy zhorší nie je čo špekulovať.
@july0 tak bud dáš emolient alebo umyvas s mixou. Nemiesaj 2 značky v jednej vode.
Prestaň kúpať a zopár dní len sprcha. Pripadne vodu pred kúpaním prevaríme a vychlaď. Ak ste napojení na verejnú sieť možno pridali viac chlóru a to ho podrazdilo
Dojčiš aj inokedy? Tiež sa mu potom zhoršil stav?
A používaj len jednu vec a jednu značku.
A píšeš ze sa začal skrabat keď ste prišli zvonku. Teda pred kúpaním? Či ste sa kupali vonku v bazéniku? Môžeš to upresniť?
@janage boli sme na prechadzke na ihrisku hral sa tam aj v piesku aj slnko svietilo potom sme prisli domov a zacal plakat a skriabat s na bokoch ale nemal tam nic len cervene od skriabania tak som ho nakojila nech sa trocha ukludni a siel do vane no a potom ked som ho natierala kyselinou mliecnou som si vsimla ze ma ten vysyp uz ho vani sa skriabal aj na ritke a vodu mal len taku vlaznu
baby zase sme prisli z prechadzky a zacal sa skrabat teraz som ho nekojila
z nicoho nic moze to byt slnko ?
Banán ak sa dobre pamätám má veľa histaminu. Zjedol celý? Moja napr. nemôže. Malý zjavne na niečo reaguje zihlavkou. Nasad pár dní diétu a celkovo režim alergika
@july0 podla mna je to jasna alergia - teda zihlavka. Moze mat rozne prejavy. Ale to migrovanie to len potvrdzuje. Daj nejake antihistaminikum.