Ahoj...co je toto prosim vas? Asi pred 2mesiacmi to vyzeralo ako atopicky ekzem...po natierani bepanthenom to za 2tyzdne pekne zmizlo...asi pred tyzdnom sa to zas prejavilo ale v inej forme..vyzera to akoby poprhlene zihlavou (aj na hmat)...🤔
@elizabeth453 kludne az za pol hodinu malo byt "aj" za polhodinu. Tym som chcela povedat ze rychlo...
Ta prva foto je zpred tych dvoch mesiacov...to bolo uplne suche a cervene...teraz ma len tske cervene bodky (druha a tretia)...stipance to nie su
@elizabeth453 zihlavka sucha nie je. Podla mojich (zial bohatych) skusenosti so zihlavkou by som tuto moznost na vasom mieste vylucila
Ja som mala tie čosi podobné a bola to pleseň teda kvasinky. Pomohol imazol, prípadne imazol plus.
Atopický ekzém.
@elizabeth453 sledujte si po akej strave sa vam tento stav zhorsuje. Ak je to atopicky exem, ktore potraviny, lieky, kozmetiku pouzivate. Vyzera to byt pokozka pod kolenom tam je pokozka citlivejsia niektore zeny to maju z potu a v akom ste menstruacnom cykle takisto zalezi.
Ahoj. Ja si myslim ze zihlavka to nie je. Podla Prvej foto teoreticky ano. Ale na tych dalsich foto zihlavku nevidim. Ale mozno fotografie skresluju. Kazdopadne zihlavka su take vypukle vyrazky. Na rozdiel od toho co vidim na tvojich foto, by sa viac podobali na ustipnutie komarom a byvaju od seba oddelene a casom sa mozu zliat do vacsich vyrazok az takych map. Casto miznu a objavuju sa na inych miestach. Ked sa vyhodia, dost rychlo miznu. Kludne az za pol hodinu.
Ak sa vam to drzi na jednom mieste a to co vidim na druhej a tretej foto vyzera rovnako aj v skutocnosti, tak to podla mna zihlavka nie je.