Čo sú to za vyrážky?

26. nov 2023

Prosím vás, neviete čo su toto za pupaky? Deťom sa to objavuje už asi mesiac, zmizne a zas objaví.. prehladala som celu postel, či to nie sú ploštice, prezrela som matrac, pod matracom penu, nič také nevidím, ani žiadne výkaly.. zajtra ideme k dr, ale aj teraz sa im objavili. Sú červené a niektoré vypuklé s bielym. Neviem či to môžu byť kiahne, nechodia ešte do škôlky ani do spoločnosti medzi deti. Majú ešte staršieho súrodenca, školkara, on nemá pupaky a ani ja (spim s nimi v spoločnej posteli) ..

scorpionflower1
26. nov 2023

Svrbí to? môže to byť alergická reakcia na nejaké jedlo alebo čosi iné, je to podobné ako žihľavka.

autor
26. nov 2023

@scorpionflower1 nesvrbi.. správajú sa stále rovnako, ani si to nechytajú. Ale možné je, že to je ešte z tekuteho prachu na pranie, skúsim vrátiť náš pôvodný čo sme používali predtým. im sa to objavuje po jednej bodke, miznú a zas sa objavia. Ach jo, hádam mi aspoň dr bude vedieť povedať.

scorpionflower1
26. nov 2023

ja som zle precitala tvoj text, to sa objavuje dvom detom naraz? tak to nie je zihlavka, to by nemali obe deti. To mate asi nejaky hmyz doma, nic ine mi nenapada. My sme tiez taketo mali obidvaja s muzom v septembri na sebe, do rana sa nam to vyhodilo, ale doteraz neviem, co to mohlo byt. Záhada. Potom napíš, čo doktorka povedala.

autor
26. nov 2023

@scorpionflower1 majú to dvojičky naraz .. spavame spolu v posteli, ja vyrážky nemám. Uvidím čo povie 🥴