Čo sú tieto fľaky na brušku?

tinka8873
17. nov 2014

Poraďte.

liz_lemon
17. nov 2014

s tym by som isla hned na pohotovost

kika2111
17. nov 2014

vyzera to ako koprivka z jedla,ale to ti tu nik nezaruci,hned sa doktorom!

tinka8873
autor
17. nov 2014

Práve sa obliekame K lekárovi. Ono to je všade ne iba na brušku ☹

barbora59
17. nov 2014

@tinka8873 daj vediet co to bolo. drzim palce

jaja1979
17. nov 2014

@tinka8873 Ahoj, moja dcera to mala uz dva krat, velke flaky po celom tele. Mala to na dotyk teple, ale teplotu nemala, ani ju to nesvrbelo. Ked vysla na slnko, tak to bolo este horsie, flaky sa zvacsovali, ked som ju osprchovala vo vlaznej vode, tak sa to zlepsilo a pomaly mizlo. Najskor som si myslela, ze je to nejaka alergia, ale ked to o par dni dostal aj mladsi brat, tak bolo jasne, ze to bol virus. Mal rovnaky priebeh a ako prislo, tak odislo. Trvalo to par dni a bol pokoj, boli obidvaja bez akychkolvek nasledkov. Na zmiernenie flakov som davala fenistil kvapky.

leishmania
17. nov 2014

Vyzera ako alergia. Drzim palce nech je rychlo prec

bea1971
17. nov 2014

s takymito flakmi treba ist jednoznacne k lekarovi,tu ti poradi viacmenej kazda nieco ine a len dohady,takze treba ist k lekarovi a necakat,nieje to sranda a budete hned kludnejsia,ked malinke vysetri odbornik-lekar 😉

jaja1979
17. nov 2014

@tinka8873 A takto vyzeralo, prave som nasla tu fotku
A este ti musim napisat, ze to mala az dvakrat v priebehu asi jedneho roka.
Najskor to zacalo takymi mensimi flakmi, ako u vas a potom sa to postupne zlucovalo do vacsich map.

tinka8873
autor
17. nov 2014

Už sme späť od lekára. Vraj ako hovoríte je to vírus A odporúča ešte prestať S mliekom A prejsť na úplne obyčajné jedlo. No teda Neznam ako mi mala zaspí bez fľašky heh... ☹