Čo sú tieto červené boľavé fľaky?

cepka
28. mar 2015

Ahojte, mám problém od minulého roka od februára kedy sa mi začali na dlani robiť fľaky strašne boľavé - behom týždňa som to mala po celom tele 😒 už je to rok čo mi doktori nevedia prísť na to z čoho sa mi to tvorí obehla som všetkých doktorov všade mi bolo povedané všetko v poriadku, výsledky všetky dobré..mala som pokoj asi 3-4 mesiace keď do mňa dávali samé kortikoidi..začalo sa mi to ale vracať najčastejšie to mám na dlaniach, zápästí sem tam na celých rukách, vo vlasoch - vyzerá to ako poprhlené ale na dlaniach sú to také veľké fľaky mám to vždy horúce :/ neviem si s tým už rady - možno sa tu nájde niekto kto by mi poradil čo si takým niečím prešiel - ďakujem vám za všetky odpovede

svetluska82
28. mar 2015

ja som mala na nohe podobne, no po atb dost silnych to preslo. Nastastie.

janinah
28. mar 2015

škoda,že je to otázka...robili ti z toho ster? možno treba atb a nie kortikoidy...

oladuna
28. mar 2015

Moze to byt nieco imunitneho povodu?

ankapuska79
28. dec 2018

Mňa by to zaujímalo ako si dopadla. Moja dcéra má fľaky na dlaniach asvrbi ju to. A začína sa to aj kúpať na miestach. Je to suché. Neviem ci ju to aj boli ale súchala si to. Dik

cepka
autor
28. dec 2018

@ankapuska79 ahoj, mna to nesvrbelo. Vzdy ma to skor palilo a velmi bolelo. Vybrali mi nakoniec krcne mandle. Mala som tam nejaku infekciu a takto sa to prejavovalo.

timejkakarinka
19. mar 2022

@cepka prišli Vam na to z coho to je? Aj ja to mam.

cepka
autor
19. mar 2022

@timejkakarinka ahoj mne vybrali krčné mandle mala som tam nejakú infekciu ako ich vybrali odvtedy to skončilo.