Čo so slzavým očkom?

katalin251
1. jan 2013

Mojej 1,5 rocnej dcerke uz 2 tyzdne slzi jedno ocko.Nema ho ani cervene,ani zapalene,len jej slzi.Slzuelo jej ked sme isli von,ale teraz jej slzi aj doma.Boli sme u ocnej,ale ona povedala,ze je ocko v poriadku.dala na kvapky Opthalmo septonex.ale zatial ziadne zmeny.ona si ho ani nechyta,takze ju nic ani neboli,len jej slzi.Nechapem preco?Ide jej zubok ,stolicka horna a presne na tej strane ,kde jej slzi ocko.tak neviem,ci to moze byt aj z toho.mali ste niekto takyto problem?

sssimi
1. jan 2013

Nie je nachladnutá? Nemá soplíky? Vtedy slzieva očko na tej strane kde je upchatá nosná dierka. Moja menšia máva dosť často slzavé jedno očko. Tiež občas neviem dôvod. Najhoršie je keď je nachladnutá. Ja jej premasírovávam kútik oka cca 3x za deň, podľa toho koľko si nechá a v priebehu 2och dní jej to prejde.

zuzulla7
1. jan 2013

Neviem ako jej to slzi? Len tak z ničoho nič jej ide slza z oka aj keď neplače? My sme tento problém mali na 8mesiacov a chodili sme k ocnej preplachovat kanaliky ( nič prijemne). Boli tam deti tyzdnove aj take co mali uz po roku. Držím palce nech to rýchlo prejde

janinah
1. jan 2013

slzenie očka nie je normálne,choďte na očné ešte raz,choďte na detskú očnú amb. ,očko slzí nielen pri probléme so slz.cestami,ale napr. aj pri poranení rohovky a to treba liečiť /ale toto by očná videla,dúfam/ ...a možno aj výter by bolo treba

aspinka
1. jan 2013

Mojmu malemu casto slzi jedno ocko. Hned po porode sme mali problemy s ucpatymi kanalikmi liecili sme mastami a kvapkami ale stale mame slzave obdobia. Ked sa to zhorsi tak davam z casu na cas masticku framykoin do ociek. S malou som mala ten isty problem ale u nej som ho vyriesila v 3mes kedy jej preplachovali kanaliky uz nikdy s okom problem nemala. S malym sme neboli a trochu lutujem lebo je na jedno ocko stale citlivy. Nemali ste aj vy problemy s hnisavymi ockami a s slznymi kanalmi od narodenia?

andrejka1974
2. jan 2013

Asi máte problém so slznym kanalikom mojej malej to trikrát prepichovali a potom sme boli u druhej očnej a tá povedala že tím bude trpieť stale lebo ho má užší tak jej občas slzy aj teraz nevadí jej to už jej to nedám prepichovat zbytočne trpela chuda moje neboj sa vekom sa to spraví

lenka110611
19. jan 2013

baby ako prebieha to preplachovanie kanálikov?? malej slzí očko, málo, hlavne keď má soplíky. Upchatú má ľavú nosnú dierku a takisto jej slzí aj ľavé očko. Máme s tým ísť? Len ja ju nechcem trápiť :(