pekny den, chcem sa opytat ci mate skusenost s nepokojnym spankom babatka kvoli nadmernej plynatosti? my s tym bojujeme najma v noci, syn sa "prehadzuje" v postielke, spi, ale pocut ako sa trapi s prdikmi. vzdy si po dlhej chvili intenzivneho skrucania prdne, ale po malej chvili to pokracuje zas. lekarka nam tvrdi ze to je ok.. skusali sme aj nutrilon low lactose, bez vysledku, iba ho zapekal.. sme na nutrilone od narodenia. neviem ci zmenit znacku mlieka, to sa velmi neodporuca.. uzivame probiotia, aj bio gaiu sme mali.. teraz infan dophilus... uz si nevieme rady. mate podobnu skusenost? dakujem
nam nerobila dobre ani beba ani nutrilon presli sme na hipp combiotik a bolo po problemoch
@zuzkamacken - neodporuca sa menit mlieko po dobe kratsej ako dva tyzdne, ale vam uz robi zle dlho... skus ine mliecko.. babylove alebo hipp combiotik. Bebu moc nie pri vasich problemoch.
@zuzkamacken
No to ze prdka je dobre, problem asi je, ze mu to ide asi tazko. Moj nazor je vyskusat ine mliecko. My sme mali tiez nutrilon a bola to jedna velka katastrofa... :( nechcem ta ovplyvnovat, len pre info, ja som po tych problemoch zacala davat bebu sensitive a bolo po problemoch
@miub
ved to, mne sa to uz nepozdava, to nie je podla mna normalne!! uz dlhsie rozmyslam nad zmenou, len menime v ramci znacky nutrilon. stale ziadna zmena.. len ked niektori strasia ze zmena sa nema robit..
@zuzkamacken Nutrilon je priam povestny zapekanim 😒 , takze nerozumiem, preco je vlastne tolko preferovany. Ak tvoje dietatko trapi brusko, tak skus inu znacku mlieka. Su aj ine znacky a nerobia taku sarapatu. Lekarka ti moze tvrdit, co chce, ona s nim netravi noci a nepocuje, ako sa trapi. Zmen mlieko, pripadne pridaj do mlieka Sab simplex, Espumisan alebo ine kvapky na odplynenie a uvidis, ze bude lepsie.
Zmena mlieka je vzdy prospesnejsia, ako trapenie. Vsetky dnesne mlieka poskytuju rovnaku sluzbu, su vysokej kvality a su kontrolovane bez rozdielu.
@hajajanka
espumisan ani sab simplex ani probiotika.. nic nepomaha.. asi nam pomoze len zmena mlieka, inak uz neviem..
@zuzkamacken
A este doplnim, aj ja som pred zmenou malu krmila infacolom - tiez ospevovany pripravok - nepomahalo :( az zmena mlieka....
Zmenit sa neboj, menit sa nema casto, ale to asi nebude tvoj pripad 🙂
My sme od narodenia na Nutrilone a nemáme žiadne problémy (malý má 18 mesiacov)......ale mal obdobie, keď ho jednoducho nechcel, asi sa mu prejedol a skúšali sme iné. Z Beby neskutočne vracal a Sunar ho strašne zapekal. Takže je to individuálne. Ale určite by som sa nebála zmeniť mlieko a vyskúšať iné. Je ich na trhu dosť a nenechala by som malého trápiť sa, veď ani mne by sa nepáčilo mať také problémy 🙂 ....veľa šťastia.
Ahoj. z nutrilonu i moje dvojicky mali podobny problem a to som ich len dokrmovala popri materskom mlieku. Presli sme na Bebu Pro a preslo to. Niektore babetka vraj zas beba zapekala a lepsie im robi Sunar.. Asi ina moznost ako skusat, co pre Tvoje bude najlepsie neexistuje.