Syn ma veľkú uzlinu na krku, asi 2 cm, v nedeľu som to všimla, podľa mňa od vtedy je taká veľká, lebo by som to všimla. Boli sme u detského lekára, nič nepovedala, crp má 6, nedostal antibiotiká. Boli sme u ORL, ani on nepovedal nič, len že by mal zmiznúť. Od septembra už bol viackrát chorý ( začiatok materskej školy) čiže jeden týždeň doma, 2 v škôlke, atd. Vždy nádcha, kašeľ, malá horúčka(to nie vždy, a do 38,5) naposledy mal nejaký očné niečo- to mali všetci v škôlke.
Mali ste take? Ináč ma dobrú náladu.
@tedina7 moja dcéra má už rok zväčšenú uzlinu na krku, pobehali sme rôzne vyšetrenia, odbery krvi, sono a nič nezistili. Doktorka povedala, že niekto to má celý život také.
@jankka1981 presne toto mam aj ja asi 2 roky zvacsena uzlina, krv mam ok aj sono, a nevedia ze co. prava strana a nerozumiem zvasca je mensia ale teraz mam vacsiu bola som chora. nepaci sa mi to.
@jankka1981 doktorka povedala ze niekto ma take cely zivot?
@nicoletta98 uzliny sa nepozeraju pre vlastny pokoj. Na vysetrenia sa ludia posielaju, ked je podozrenie na nejake ochorenie a s nejasnymi priznakmi. Tu prebieha viroza, takze tu je to namieste. Prebiehaju imunitne procesy. Uzliny mozu byt zvacsene este aj po odozneni choroby.
@stanulienkat ja ju mam zvacseni dva roky ci nie viac. lekarka neriesi
@stanulienkat ja som si bola dať vyšetriť uzliny pre vlastný pokoj 🤷🏼♀️ ale kazdy po svojom samozrejme
Urcite ideme aj na sono, aj na odber krvi len po sviatkach. Dakujem.
@balerina2025 niektori ludia maju naozaj viac hmatne uzliny. Oni su mierne hmatne aj u zdraveho cloveka. Ani nemusia byt zvacsene. Ak vsak vies, ze predtym boli mensie, tak je namieste ist na vysetrenie. Vidis, zevtu mnohi ludia chodia s kazdou blbostou k lekarovi "pre vlastny pokoj". Ak mas tazkosti, tak tu je namieste navsteva lekara.
@stanulienkat som rada, že vies všetky okolnosti, aby si povedala, že chodím s každou blbostou k lekárovi 😁 zlata
@stanulienkat nehcodim s kazdou blbostou a mam lekarku ktora nic neriesi takze ja to idem riesit s inou lekarkou. ta co mi to pozerala, som tam bola asi 3 minuty s botami. takze radsej idem riesit na inom poli.
@balerina2025 áno, presne to mi povedala doktorka, že niekto to má stále
@jankka1981 ved to je najjednoduchsie. bagatelizovat.
@tedina7 choďte na usg, nech pozrú uzlinky pre tvoj vlastný pokoj ..ale takmer každý druhy človek ma niekde zväčšené uzliny, nie je to nič nezvyčajne určite 🙂 držím palce