Dnes som si vsimla u mojho 2 a pol rocneho syna "kutiky". Doteraz to este nemal. Ani ja ani starsi syn. Vcera bol na vylete, mozno si dal v restauracii zo zle umyteho pohara, alebo je to nieco s imunitou, ani neviem.... zda sa mi ze na kutiky je niektory z vitaminov B, neviete niektora poradit? Vopred dakujem za rady
B komplex, len neviem, ci to mozu deticky. Inak moj muz prisaha, ze pomaha maz z ucha, ze jemu to vzdy zaberie;)
Určite B komplex a ja si ešte umývam kútiky mydlom. V lekárni ti poradia čo dať malému.Ja som to mávala keď som sa stravovala v školskej jedálni.
to z ucha je nechutne no overene pomaha 100% suhlasim.
moja sestra trpela ako dieta a pomohol jej vitamin B
Ano s tym mazom z ucha je to pravda 😉. Aj mne to velmi pomaha,poradila mi to moja lekarka ked som uz nevedela ze co na to,najprv sa mi to zdalo ze fuuuj ale ked som bola zufala tak som skusila a pomohlo.Ved usi si cistim pravidelne 🙂
Riboflavin
Tiez odporucam B komplex a natieram mastickou Kozmin alebo kosmin (nie som si ista s alebo z) - pouzivam ju na kutiky, popraskane pery a po hojeni herpesu.
ahoj, aloevera tycinka, tiez ju pouzivam, ma popukane pery, herpesy a kutiky fantasticka vec, v lekarni ju nedostat, ale viem zohnat
hej o tom mazi z ucha som to aj ja pocula ale mne vzdy zabere b complex aj drahemu a ja si este natieram cajovnokovym olejom.si myslim ze maly moze aj to becko papat.a je to aj dobre proti prevencii kliestov 🙂...hlavne teraz ked ich je tak.vela.
ja som mala skoro 2mesiace kútiky, inak mi vždy behom týždňa zmizli. Už som nevedela čo na ne, tak som skúsila vajíčko oriflame a fakt pomohol..
mohol dať niečo do pusy alebo ako píšeš zle umyté poháre...b komlex môžeš nasadiť a ak by to neprechádzalo alebo sa často opakovalo daj mu skontrolovať krvák ,či nie je chudokrvný...
Nám kožná lekárka poradila IMAZOL mastičku....voľnopredajná....a hneď zaberá...natrieť najlepšie večer. pred spinkaním a potom v priebehu noci...:0)...a doplniť vitamíny sk. B..aby ste kútikom predišli....
mne zbera rakytniovy olej - priamo natriet na kutik - pozor farbi na oranzovo...: ) Treba ale zistit ci to 2,5 rocne deticky uz mozu - je to 100 %prirodne, takze ak sa po otestovani nevyskytne alergia, myslim ze sa da...
Ja som pocula, ze je to nedostatkom B-cka. Mne sa vzdy spravia, ked som chora. Vzdy mi zaberie Calciova mast, za den su prec.