Čo s kútikmi?

luciaalex
9. jún 2013

Dnes som si vsimla u mojho 2 a pol rocneho syna "kutiky". Doteraz to este nemal. Ani ja ani starsi syn. Vcera bol na vylete, mozno si dal v restauracii zo zle umyteho pohara, alebo je to nieco s imunitou, ani neviem.... zda sa mi ze na kutiky je niektory z vitaminov B, neviete niektora poradit? Vopred dakujem za rady

andelok
9. jún 2013

Ja som pocula, ze je to nedostatkom B-cka. Mne sa vzdy spravia, ked som chora. Vzdy mi zaberie Calciova mast, za den su prec.

jumama
9. jún 2013

B komplex, len neviem, ci to mozu deticky. Inak moj muz prisaha, ze pomaha maz z ucha, ze jemu to vzdy zaberie;)

disala
9. jún 2013

Určite B komplex a ja si ešte umývam kútiky mydlom. V lekárni ti poradia čo dať malému.Ja som to mávala keď som sa stravovala v školskej jedálni.

kajustek2007
9. jún 2013

to z ucha je nechutne no overene pomaha 100% suhlasim.

carmella
9. jún 2013

moja sestra trpela ako dieta a pomohol jej vitamin B

mibi41
9. jún 2013

Ano s tym mazom z ucha je to pravda 😉. Aj mne to velmi pomaha,poradila mi to moja lekarka ked som uz nevedela ze co na to,najprv sa mi to zdalo ze fuuuj ale ked som bola zufala tak som skusila a pomohlo.Ved usi si cistim pravidelne 🙂

sssimi
9. jún 2013

Riboflavin

ivec16
9. jún 2013

Tiez odporucam B komplex a natieram mastickou Kozmin alebo kosmin (nie som si ista s alebo z) - pouzivam ju na kutiky, popraskane pery a po hojeni herpesu.

dada97
9. jún 2013

ahoj, aloevera tycinka, tiez ju pouzivam, ma popukane pery, herpesy a kutiky fantasticka vec, v lekarni ju nedostat, ale viem zohnat

zuzka444
9. jún 2013

hej o tom mazi z ucha som to aj ja pocula ale mne vzdy zabere b complex aj drahemu a ja si este natieram cajovnokovym olejom.si myslim ze maly moze aj to becko papat.a je to aj dobre proti prevencii kliestov 🙂...hlavne teraz ked ich je tak.vela.

tiumen
9. jún 2013

ja som mala skoro 2mesiace kútiky, inak mi vždy behom týždňa zmizli. Už som nevedela čo na ne, tak som skúsila vajíčko oriflame a fakt pomohol..

aristka
9. jún 2013

mohol dať niečo do pusy alebo ako píšeš zle umyté poháre...b komlex môžeš nasadiť a ak by to neprechádzalo alebo sa často opakovalo daj mu skontrolovať krvák ,či nie je chudokrvný...

arama
9. jún 2013

Nám kožná lekárka poradila IMAZOL mastičku....voľnopredajná....a hneď zaberá...natrieť najlepšie večer. pred spinkaním a potom v priebehu noci...:0)...a doplniť vitamíny sk. B..aby ste kútikom predišli....

deshek
10. jún 2013

mne zbera rakytniovy olej - priamo natriet na kutik - pozor farbi na oranzovo...: ) Treba ale zistit ci to 2,5 rocne deticky uz mozu - je to 100 %prirodne, takze ak sa po otestovani nevyskytne alergia, myslim ze sa da...

http://zore.sk/shop/cisty-rakytnikovy-olej-200m...