ahojte, dcérke sa urobili drobné výražky na chrbátiku pod plienkou...neviete poradiť, čo s tým? asi pôjdem aj k lekárke, ale najskôr by som chcela ešte vyskúšať poradiť si s tým doma...nemá to nikde inde, len na tom jednom mieste...má 9 mesiacov a v pohybe je celý deň...neviem, či to môžu byť potničky, keď je doma a obliekam ju celkom dosť...
sudocream a menej obliecť....našeho som málo obliekala a vkuse mu bolo teplo a hned sa vyhádzal... a môžeš umyť aj repíkom a veci bavlnené a možno zmeniť plienky ak sú veľmi igelitové
Skús pityol, tento krém by mal dostať ocenenie. Lepší krém som ešte nenašla.. Malému sa zaparili gulky, ale asi behom hodiny, a dosť sčervenal. Natrela som na hrubo pityol a do rána nemal ani stopu. rovnako to pomohlo aj našej starej tete, ktorej sa pod prsiami urobili také vyrážky ako opisuješ, pravdepodobne tiež potničky a strašne ju to štípalo, po natretí za pár hodín ani stopy. Tvoja dcérka je podľa mňa len vyšúchaná od plienky, možno je zle dotiahnutá a jak sa pohybuje, tak sa jej to tam škrie.. Ale malo by ti toto pomôcť, je to fakt všekrém..
Inak vyskúšala som už veľa krémov, ale tento má asi najrýchlejší účinok.