Čo s bolesťou bruška a vetríkmi u mesačného bábätka?

fidorka777
12. feb 2015

jakubko ma 1 mesiac a papa len umelu vyzivu - nekojime , zapeka ho, silne vetriky
ma krce v brusku - strasne sa na to hneva ....

althejka
12. feb 2015

Ja to poznam, my sme sa trapili skoro 3 mesiace , Danko bol kojeny aj prikrmovany, skusala som vsetko, ono kym sa tie crievka proste nevyvinuli,kym sa nezacal pretacat a mrvit sam, bolo to kazdodenna rutina. Ako prve sme vymenili mlieko z Nutrilonu na Hami, ale to jasne ze moze a nemusi sadnut kazdemu babu. Nakoniec sme ostali pri takom postupe, ze som si ho dala do kupelne, natrela brucho mastickou na prdiky, zahriali sme fenom, pomasirovala som ho, a nosila som ho na rukach bruskom k hrudniku mojmu, alebo k bruchu,podla toho ako som ho mala vysoko. Chdoila som po byte a hovorila mu,ze teda do puberty tie hnusne prdy mat nebude a brucho bude fit 😀 a sebe som v hlave opakovala,ze nic netrva vecne,nic netrva vecne... 🙂

seahorse27
13. feb 2015

Espumisan L 25 kvapiek do každej fľašky.

loknicka
13. feb 2015

espumisan kvapky a dobre je nahrievat pohankovy vankus a prikladat na brusko 🙂

visna264
15. mar 2015
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

skúste zmenit "spôsob" krmenia...t.j. dajte ho do inej polohy, nam to pomohlo. LEkarka nam poradila, ze ak budeme skusat obmienat sklon pri krmeni najdeme polohu kde sa mu dostane pocas krmenia do tela menej vzduchu. Potom ho aj menej bude bolieť bruško. Taktiež sme pridavali aj k umelej výžive kvapky Coliprev - tie mu tiez ulahcili. Tak skuste co vam pomoze viac...

pribinak
15. mar 2015

Zmeň značku mlieka, kúp probiotiká pre babatka, masáže bruska, cvičenie s nožičkami

julia283
29. apr 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

nám pomohli kvapky coliprev do mlieka. Bolesť bruška zmizla, ani zapchu sme potom uz nemali.

bibistec
30. apr 2015

aj u takeho maleho mozu zistit intoleranciu laktozy prip. alergiu na BKM len keby nahodou, ale skusila by som zmenu mlieka, espumisan a probiotika a na gastro, mozno je vsetko ok a mate detsku koliku ktora prejde ale mozno nie a zbytocne sa trapi

filipka3
11. máj 2015
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

Ak má vetríky a stale place asi mu dobre netravi (mozno ale istotne chodte k lekarovi). AK by mu potvrdil koliku co sme mali aj my tak ti odporucam kvapky coliprev. Davala som ich malej tri mesiace a koliku sme spoločne zvladli.

tamaram283
18. jún 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

Coliprev kvapky pred UM

flavia1
18. jún 2015

Ja poznám masáže, ktoré by mali pomôcť... neviem ich popísať takto, ale ak by ste chceli možno telefonicky. Už som ich poradila jednej známej a pomohli🙂))