Čo robiť s vracajúcim 18 mesačným dieťaťom?

alllexis13
31. dec 2014

Ahoj mam 18mes syna a dnes v noci velmi vrackal-vsetko co spapal cez den.Potom som mu davala pit iba caj,aj ten postupne isiel von.Rano si dal materske mlieko,vyzeralo to v pohode,papat nechcel nic,ani som nenutila,iba popija prevarenu dojcensku vodu,no vsetko ide z neho po case von.Bol stale uplakany,teraz zaspinkal,ale zacala sa mu zvysovat aj teplota.Co mu pomoze,alebo mam utekat ma pohotovost?

janka_mamka
31. dec 2014

noo ja by som utekala veru, ved pre istotu predsa su to naše detičky

luciacv
31. dec 2014

My sme to mali podobné s hnačkou. Keď som mu na hnačku dala smectu (mne zabrala v minulosti aj na zvracanie a deti ju môžu), tak mu vyskočila teplota. Keď sme dali Panadol, vrátila sa hnačka :D. Ráno sme šli k lekárovi a ten rovno ordinoval podľa zápachu stolice atb. Skoré uzdravenie.

mammaroma
31. dec 2014

Keď neudrží ani malé množstvo tekutiny, tak radšej choď... Aj tá teplota k tomu... Také malé dieťatko sa ľahko dehydratuje. Držím palčeky, skoré uzdravenie drobčekovi

mata128
31. dec 2014

Tiez by som radsej isla,taketo male deti ostanu velmi rychlo dehydratovane....

matkamirko
31. dec 2014

nasadit ihned hylak kvapky, nutrolin B, uvarit mrkvicku s ryzou, cierny caj-po lyzickach. Ak nezaberie-lekar. Nam pri crevnych problemoch pomohlo vzdy.

oladuna
1. jan 2015

Urcite treba ist k lekarovi cim skor.moze to byt vazna choroba/infekcia.nic by som mu nedavala kym nezistia co mu je.