Ahoj mam 18mes syna a dnes v noci velmi vrackal-vsetko co spapal cez den.Potom som mu davala pit iba caj,aj ten postupne isiel von.Rano si dal materske mlieko,vyzeralo to v pohode,papat nechcel nic,ani som nenutila,iba popija prevarenu dojcensku vodu,no vsetko ide z neho po case von.Bol stale uplakany,teraz zaspinkal,ale zacala sa mu zvysovat aj teplota.Co mu pomoze,alebo mam utekat ma pohotovost?
My sme to mali podobné s hnačkou. Keď som mu na hnačku dala smectu (mne zabrala v minulosti aj na zvracanie a deti ju môžu), tak mu vyskočila teplota. Keď sme dali Panadol, vrátila sa hnačka :D. Ráno sme šli k lekárovi a ten rovno ordinoval podľa zápachu stolice atb. Skoré uzdravenie.
Keď neudrží ani malé množstvo tekutiny, tak radšej choď... Aj tá teplota k tomu... Také malé dieťatko sa ľahko dehydratuje. Držím palčeky, skoré uzdravenie drobčekovi
Tiez by som radsej isla,taketo male deti ostanu velmi rychlo dehydratovane....
nasadit ihned hylak kvapky, nutrolin B, uvarit mrkvicku s ryzou, cierny caj-po lyzickach. Ak nezaberie-lekar. Nam pri crevnych problemoch pomohlo vzdy.
Urcite treba ist k lekarovi cim skor.moze to byt vazna choroba/infekcia.nic by som mu nedavala kym nezistia co mu je.
noo ja by som utekala veru, ved pre istotu predsa su to naše detičky