Čo robiť s čiernym nechtíkom?

kiwi82
30. dec 2011

Asi pred mesiacom som si všimla, že malá (17 mesiacov) má fialový nechtík, teda, tam pri lôžku má fialové. ani neviem, kde k tomu prišla, lebo nijako extrémne neplakala ani nič podobné. mohlo sa to stať vo výťahu, kde stále zatvára tie bezpečnostné dvierka a mohla si tam prštiknúť prštek na ručičke. teraz je to už zhnednuté ale veľmi pomaličky to odrastá. zdá sa mi aj že ten nechtík aj pomalšie rastie ako ostatné. mamičky mám s tým niečo robiť alebo len počkať kým odrastie. malá sa nesťažuje, že by ju to bolelo , normálne prštek - palček používa. dakujem za rady.

anaxamon
30. dec 2011

to jej odrastie, nic s tym netreba robit

anjelicek26
30. dec 2011

Nic s tym neurobis, musi to odrast, Saska si hodila ako 4 rocna na narodeniny tazky skleneny pohar na palec na nohe, podlialo sa jej to krvov, aj jej necht zliezol po par dnoch :( Trvalo to hadam aj pol roka, kym to dorastlo, strasne pomaly jej potom rastol.

Ale neboj sa, nic to nie je, len krvna podliatina pod tym, bud nechtik zlezie, alebo nezlezie, ak nezlezie, tym lepsie. Je to teraz uz len opticka vada, boliet ju to neboli, casom odrastie ;)

adri2211
30. dec 2011

presne tak nic s tym nezrobis,ja som si asi pred troma mesiacmi privrela prst a este stale tam mam cierny flak. tiez to velmi pomaly odrasta... ale hlavne,ze to neboli