chcem poprosiť ak mal niekto skúsenosti alebo vie poradiť.synovec dá narodil predčasne A s neako batériou V krvi aj s veľmi nízkymi až kritickými hodnotami zeleza samozrejme kvapky mu sestra dáva ale železo sa neviaže už má malý pomaly dva roky nikto jej nevie povedať čo s tým a ako postupovať.teraz je momentálne V nemocnici má zápal pľúc A baktéria V krvi na už nižšie hodnoty ALe vyjadrenie lekárov je také že sa má vyvarovať chorobám lebo dostane rakovinu.železo zapríčiňuje zlú imunitu A dieťa nemá ešte ani zúbky lebo vsebko asi nadväzuje na seba odporučili ju do Martina na imunológiu Prosím vás poradte ak niekto má skúsenosti s týmto veľmi pekne dakujem
Slovenčina naša krásna, kam si sa nám stratila? Batéria v krvi, veľmi nebezpečné. ☹
moja dcérka je tiež predčasniatko a kvvôli hladine železa 80, čo bolo už na hraniici vraj, dostala transfúziu..,Mala len tri mesiace...a potom som jej železo dávala asi tri mesiace a sama som vysadila, či sa jej to upraví aj bez toho...o chvíľku bude mať dva roky, na poslednej kontrole krvného obrazu mala železo v hodnote 125...bol to asi veľký zásah do organizmu, v inej nemocnici mi povedali,že úplne zbytočný, že by sa to upravilo aj dávkami železa, ale pravdu sa už nedozviem...dostala to, chvalabohu vydržala, zvládla a je krásna a zdravá...
Myslím si že keď si založila otázku miesto diskusie, tak asi nechceš rady.