Čo robiť, keď stále zvracia?

118mima
26. sep 2011

Dobry vecer chcela by som sa spytat, co mam davat papat 3oj mesacnemu dietatku, ked uz druhy den zvracia? Bola som i u doktora a mi povedal, ze ma pit ryzovy odvar,ale jej to vobec nechuti a vypluva ho. PApali sme nutrilon 2 lebo nam uz jednotka nutrilon nestacila, dnes som kupila Nutrilon 1 zltooranzovy- pre extra spokojnost. ale stale zvracia. Podavala som i feniklovy cajik. Poradte prosim co robit. Moze to byt crevna viroza?? Dakujem za skoru odpoved mamicky, ktora ma s tymto skusenost. pa

evka4
26. sep 2011

Ahoj, zavolaj si pre istotu na 112, ked im popises svoj problem, oni ti urcite dobre poradia. Aspon budes mat istotu, ze ti neradi nejaky laik... lebo tu ti moze viacero mamiciek napisat rozne odpovede a predsa len, mas este velmi malicke babatko, aby si kadeco skusala. drzim palce.

akika722
26. sep 2011

@118mima može to byť aj mliečkom že 2ka je pre neho ešte koc ťažka..ale tiež by som šla na pohotovosť-take babo sa rychlo dehydratuje 😒
držim palce nech je všetko ok..
aaaaaaaaaaaaaaa vela robi to ako zvracia..ak prudom isto chodte hned

traktor
26. sep 2011

co to môze byt tazko povedat..to ti mala povedat lekarka..a kedze dietatko zvracia, treba dbat na pitny rezim, aby sa neodvodnilo..to, ze mu odvar nechuti, je normalne..skus mu ho podavat striekackou / dobra je aj taka co byva pri detskych sirupoch/..mliecka teraz nemen,..teraz, zajtra podavaj ten odvar..a uvidis..ak vrackanie neprestane navstiv lekara zas...je to male babo..netreba nic zanedbat..

koniarova
27. sep 2011

Určite zase k lekárke. Má len 3 mesiace. Neexperimentuj s mliekami.Ak by vracanie neprestávalo, radšej by som sa pýtala do nemocnice na infúzky: A ako sa môžeš ty nás pýtať, či to môže byť viróza? Veď si preboha bola u lekárky 😒 😒 .

montinka
27. sep 2011

ked nasa mala zvracala doktori nam zakazali davat jej mlieko a hlavne dodrziavat pitny rezim moze sa lahko dehydrovat. a to mala 10 mes. a boli sme na infuzkach. my sme malej davali do odvaru trosku glukopuru