Čo robiť, keď sa 7 ročný syn pomočuje?

14. apr 2021

Poradte mi som s toho uz zufala moj 7 rocny syn sa pomocuje. Chodime na neurologiu, psichijatriu, berie tiapridal stvrtinu rano stvrtinu vecer ale je to v poslednom obdobi stale horsie a.horsie . Kazdu noc sa pomoci pobede ked zaspi vstane pomoceny. Cez den ma mokre spodne pradlo aj ked niekam ideme . Co mam robit....

katym77
14. apr 2021

Skúste urologiu, možno má niečo, čo to spôsobuje.

autor
14. apr 2021

@katym77 chodime aj na nefrologiu stale mu beru moc, krv ma to v poriadku, aj ultrazvuk obliciek mu robili ma v poriadku. Neurolog ho chce dat na magneticku ale stale to odkladame nakolko tam nevidrzi si myslim . 🙄

cairka
14. apr 2021

Skús iného urológa, moja v podobnom veku dostala "diagnózu" dráždivý močový mechúr, nejaké lieky, už si nepamätám názov, ale do pár týždňov bolo po probléme. Tiež nemala žiadny fyziologický problém, "len" pomočovanie.

autor
14. apr 2021

@cairka cize treba ist na urologiu ? A co mu tam budu robit?

jaga18
14. apr 2021

Minirin melt ste neskusali? Pred písať môže ci už neurológ alebo aj pedopsychiater

autor
14. apr 2021

@jaga18 a to je naco ?

cairka
14. apr 2021

, len to, čo mu už robili. Moč dal skontrolovať do laboratória a sono robil. Myslím, že už nič viac.

katym77
14. apr 2021

ešte mikčnú cystouretrografiu a tam sa môže ukázať problém

77daniela77
14. apr 2021

Nie je to zo stresov?Poznam taky pripad.

autor
14. apr 2021

@katym77 co.je to za vysetrenie?

autor
14. apr 2021

@77daniela77 no stresovy je myslim v skole alebo.ked.niekam ideme ale doma nema dovod na stres . Velmi tvrdo spi tak neviem.ci problem nieje aj v tom .

jaga18
14. apr 2021

Minirin melt sú cmulacie tablety pre deti proti pomocovaniu. Dávajú sa pod jazyk tesne pred spaním. Sú na predpis (pedopsychiatra alebo nefrologa)

3009
14. apr 2021

Určite nájsť dobrého urológa.

katym77
14. apr 2021

kontrastnou látkou sa zisťuje pri naplnení a vypúšťaní či je všetko OK, lajcki

petra9517
14. apr 2021

Toto je vec mysle a duše. Potlačil nejaký strach, stes, bolesť tak hlboko vo svojej duši. A to sa nabaľovalo a nabaľovalo až sa to prejavilo pocikavanim. Treba odstrániť tento blok a bude lepšie. A tvrdo spí z tiapridalu. Je to ťažký psychiatrický liek, ktorý jeho problém nevyrieši.

mattkapd
14. apr 2021

Viem ze ja som sa pocikavala do 9 rokov.. Pamätám si ako som si mala robiť denník a každý deň zakreslovat slniečko alebo oblacik.. Podľa suchých a pocikanych noci.. Mala som tvrdý spánok.. Neviem aký to síce malo spolu už súvis ale dali mi vybrať nosné mandle a odvtedy som prestala..

mattkapd
14. apr 2021

Teraz som si hľadala ten súvis medzi mandľami a pomocovanim.. Možno by ste sa mohli lekárky na to opýtať čo si o tom myslí.

kamajka
15. apr 2021

@mattkapd my sme mali presne tento problém. Odkedy syn nemá nosné mandle máme pokoj. A krásne spí..je to na nezaplatenie. Ale stále ho pošlem pred spaním cikať 😃

autor
15. apr 2021

@petra9517 liek mu predpisala psichijatricka,aj na pomocovanie aj na tiky

mirusik55555
8. máj 2021

Ja sa pomocujem sem tam mam epilepsiu. Pri záchvate sa sem tam pomocim :(