maminy ahojte, viete mi poradiť, čo máme robiť, keď náš malý má stále teplotu 37 až 37,5, doktorka hovorí že to je normálne a že si nemám robiť starosti. No nedávno som čítala článok, ktorý písala jedna maminka, že tiež ich dievčatko malo stále zvýšené teploty a nakoniec malo leukémiu.....koniec si viete predstaviť, na koho sa máme obrátiť, či je naše malé chlapčiatko v poriadku.
ďakujem za všetky rady
môj malý máva od narodenia bežne tých 37° až 37,3° , zo začiatku som bola v panike ale potom keď som si odsledovala že to máva stále tak už si z toho nerobím hlavu. ja mávam tak isto 😉 starší syn máva teplotu nižšiu. asi je to individuálne.
do 38 neni u babetka ziadna teplota 🙂 babetka sa ttak zahrievaju 😅 to je v poriadku
pri 37-37,5 ešte nemusíš robiť nič,to nie je teplota.ale ty si najlepšie poznáš svoje dieťa-ak je mrzuté,plačlivé...a dllhší čas to trvá,potom skôr by som hľadala príčinu.môžu sa mu tlačiť zúbky-vtedy zvykne byť aj teplota,u nás to tak bolo ale riešim to až keď je okolo 38,5.držím palčeky,nech ste zdravučkí 🙂 🙂
a kde merias..ak merias v konecniku treba odratat 0,5 st...cize ak si neodratala tak potom teplotu nemate
ak sa bojis nech dr vezme krv a vysetri
Ahoj, nas maly mal prvych 5 mesiacov teplotu v ritke od 37.3-37.8. Doktorka stale hovorila, ze je to normalne,pokial je spokojny,neplace,papka. Par krat mu skontrolovali moc a spravili crp, bolo to negat. Prestala som to teda riesit a teraz ako dovrsuje 6.mesiac uz mava teplotku do 37.5, teraz mu uz idu zubky. My sme mali oproti vam teda znacne vyssiu teplotu a vsetko bolo a je ok, takze sa nestresuj 🙂 😉
Môj maly ma 4 mesiace a teplotu som mu este nikdy namerala kedze nebol dôvod teda preco meriate teplotu zdravým deťom?
tiez som prekvapena, ze vsetky mamicky tu meraju teplotu inak zdravym detom, je to dost nezvycajne, nie?
nam tiez doktorka povedala ze je to normalna tepkota u babatka.a hlavne teplotu nemerat po placi ani po jedeni ani po vyspati.vtedy maju najvyssiu.kedze pri placi sa zapoti riadne he he ma hned vyssiu aj po papabi kedze sa riadne narobi a po spanku tiez bo spinka a je zakryte a tak 🙂 .vzdy aspom ked je dietatko 10 min v klude.lebo inak vzdy bude zvysena.lebo detom sa staci len pretocit a su unavene.kedze pre takeho drobca je to dost namahave.ja by som sa tym nic moc nehladala pokial sa nezmenilo spravabie tak ako baby pisu.takze drzim palceky a zbytocne sa nestresuj a nemeraj teplotu furt ;) .
ahoj,my sme to tiez mali, dost dlho a bolo to ok, to je v zadocku normalna teplota u babatka. ked nema ine problemy, tak by som doverovala tvojej doktorke