Dobry de,chcela by som sa opytat,ci ste sa niekto s tym stretli,dnes som citila pot u mojej 7 rocnej dcery,ako dospely. Uplne identicky pach so spotenym dospelym clovekom. Bolo to pri trhani mliecneho zuba doma v kupelni. Mohol to zapricinit stres? Strasne sa boji trhania zubov... Alebo to uz odteraz tak bude? Dakujem
mame dva druhy potnych zliaz, pri teple a normalne pracuju jedny, pri emocnom strese pracuju tie druhe, a z nich je ten vyrazny pach...tak urcite bola tvoja mala poriadne vystresovana... je to prirodzene
Ahoj môj syn má 6..Aj on sa potí ako veľký,nezbadala som že bi to mal spojené stresom.
no, tak sprcha a mydlo kazdy den. Ale mohlo to byt aj zo stresu..
podla mna je to zo stresu ale ak by si to pozorovala kazdy den a bolo by to prehnane v lekarni sa da kupit detsky dozodorant.
Ak je to len "jednorázové" spotenie, resp. stáva sa to pri stresových situáciách, tak to je OK. ak by to však bolo každodenné, bolo by fajn vyšetriť aj štítnu žlazu... myslím, že zdravé sedemročnéd ieťa určite nie je potrebné sprchovať každý den
ahoj ja mam 6 rocnu dceru a tiez sa poti ako dospela je to dost neprijemne na stitnu zlazu bola vysetrena a vsetko ma v poriadku
..môjmu bratrancovi neskutočne smrdela hlava..ale fakt to bolo strašné a to bol ešte malý..nič iné nezostávalo,len si umývať vlasy každý deň..ale na ten zápach sa nedá zabudnúť.. 😉Teraz je dospelý a všetko je ok..🙂
ahojte ja mam tiež malého v marci bude mať 7 rokov...a on sa spotí v spánku a je to taký kyslý zápach 😖 viem, že to mal aj starší syn, ale jemu to okolo 5tich rokov prešlo...no menší to je hrúúza 🙂 tak ja neviem, dúfam, že je to v poriadku 😒 on je dosť hyperaktívny a v podstate vypína až ked zaspí...tak neviem či to može byť aj s tým spojené...hm
Ahojte mamicky,so zaujmom citam vase clanky a dufam ze mi pomozete.Mam 4rocnu dcverku a asi pred tyzdnom som si prvy krat vsimla,ze vecer ked sa ideme pred spinkanim osprchovat,dcerke pachne pod pazuskami pot ako u dospeleho cloveka.Mam aj druhu dcerku-7rokov a u tejto som nikdy nic podobne necitila. K tomu ta malicka nebola ani spotena,ani sa nepoti nejak viac,ale jednoducho jej potom pachne pod pazuskami.Vie niekto poradit a povedat,ci je to normalne,ja som niekde citala,ze detsky pot nepachne ako dospelym
mohlo to byt aj stresom, ale aj hormonalnymi zmenami v tele. Okolo toho 6. - 7.roka moze zacinat tzv. skora puberta a dieta sa moze potit ako dospely. U mojej malej som to tiez zbadala, ma 7 rokov, nie je to stale, ale ma take obdobia. Ked ma prave taky den, tak davam antiperspirant. A nevsimla som si, ze by to bolo stresom. proste vyvin. Aj spravanie ma take pubertalne 😖
Kočky môžem sa opýtať na margo tejte otázky,dufam,že zakladatelka sa nenahnevá,dcére sa straaaaašne potia ruky a nohy od malinka,viete poradiť?
Ahoj moja ma teraz 11, ale uz nejake tri roky dozadu pouziva jemny antiperspirant, lebo tiez jej uz neprijemne zapachal pot.....ja neviem cim to je, ale si myslim ze nie je to problem individualny, nakolko aj jej spoluziacky v triede boli-su na tom rovnako....
Ja mam dvojicky teraz 4r a uz min jar sa obe taaak potili ale ten pach...dr som sa pytala a mavla rukou.aj imuno ten nic...oteplilo sa a hroza...zase.cez zimu ako tak ok.no musia sa sprchovat kazdy den.drahy mi vravel,ze aj on za mladi mal taky agresivny pot ze bez deo nemoze byr ani teraz..
A teda odporucate navstivit dr a kupit deo v lekarni pre deti?
Ahojte. Neviem,ci tato rada niekomu pomoze, ale moja dcera sa pocas skolkarskeho obdobia velmi potila. Absolvovala vysetrenie stitnej zlazy, ale vsetko OK. Nasa dr. poradila zvysit prijem vitaminu D - tak sme davali Jamieson D - detske vitaminy a postupne to ustupilo. Teraz je dcera druhacka - a je to OK. Viem, ze to nie je odpoved na otazku zakladatelky, ale mozno to pomoze ostatnym maminam, ktore sa pytali na nadmerne potenie.
Kocky asi tyzden som spozorovala u m9jho 7rocneho syna ze mu dost zapacha pot. Nastupil teraz do pevej triedy a mwchcem aby sa s neho vysmievali ze smrdi tak som mu kupila jemny antiperspirant. No citala som tu ze v lekarni sa da kupit aj detsky. Mate s tym neake skusenosti? No jedny ma odhovaraju od antiperspirantov ze mie su vhodne ze su skodlive. Ako ste riesili vy alebo ako riesite potenie u deticiek?
@kvietocka33 tak ja poradim v dmke je ta znacka bio a je bez vsetkych tych umellin hlinika.vyjde cca 5e a davam raz za den.ale nase sa potia uz cca 2r a stale,ci maju stres namahu klud teplo zima.boli sme aj u dr.nikto nic.tak mi jedna odporucila prir.kvapky na oblicky mocovd.bo to maju oslabene a zrazu nesmrdia.sem tam.no oproti tomu co to bolo parada...ked tak skus dat vysetrit moc alebo odsleduj ci to je len v strese teple.
@kvietocka33 my sme tiez riesili takyto problem ,chvilu pomahalo castejsie umyvanie,jasne ,ze pocas skolskeho rezimu sa to uz tak nedalo, chemicke som mu dlho nechcela davat, tiez pouzival dm-kacke bez chemie(udajne) ale v dnoch TV nestacil, pred par mesiacmi som objavila prirodny pudrovy deodorant- bez chemie,neutralny ,sme spokojni , staci naniest vo velkpsti hrasku ;)
@kacena85 páči sa
https://mannamydla.sk/produkty/kremove-deodoran...
dá sa kúpiť aj menšie balenie - na vyskúšanie, ja som rovno kúpila to väčšie , stále ho ešte máme dosť 🙂
...dajte dieťaťu skontrolovať činnosť štítnej žľazy
Moja má 9 rokov a začala sa potiť, v lete v horúčavách nebýva spotena, ale teraz jej začali pachnut pazuchy, ona nemá na tričku mapy ale smrdia jej akoby si ich cibuľou natrela. .. Na štítnu sme neboli, zatiaľ to je krátko, čo sa takto potí ale dosť nás to trápi 🤔
Žienky potrebujem radu. Mojej 2 ročnej dcérke neskutočne zapáchajú pazuchy. Zapáchajú jej len v tedy keď vykazuje nejakú aktivitu pri ktorej beha, skáče atď.. v tedy jej brutálne pachnu pazuchy ako takému upotenemu chlapovi. Môžete mi poradiť co stým? V pondelok pôjdeme lekárovi to je samozrejme len by som chcela nejakú radu zatiaľ.
Dakujem
moja 6-rocna ma tiez tento problem, vypozorovali sme ze pri strese. Teraz je prvacka takze v podsate kazdy den v skole, doma nie. Kupila som deodorand Alverde, prirodny bez hlinika, a pekne zabera. Je to prirodny produkt tak ma taku naturalnejsiu vonu, ale podstatne je ze pomaha. Manzel ju rano chysta do prace, ked jej ho zabudne streknut hned to citim ked sa doma zoblecie.
@abeata
@pupava36
@ujanka zienky my sme boli u dr aj na stitnej.no nic.vsetko ok.jedine co u nas pomohlo je to,ze im fakt davam vela pit, aaaale vsetko to preslo pri brani kvapiek od energy Renol.plus fytomineraly.tato kombj je mega na doplnenie vitaminov a precistenie tela od toxinov.poradilo mi to jedna pani co sa venuje tymto produktom.uz som neverila,ze daco pomoze.bo ked nejde bordel z tela von mocom ide potom.tak sme skusili a tusim po 2t nic.ziaden zapach.som nechapala.teraz si to dava priatel a tiez chvali...
ano moze byt aj stres aj my dospely ked ideme prvy krat do noveho prostredia tak mame tremu