Začali mi trochu kašlať av nošteku má ako keby zasušené soplíky, ale dýcha volne ked spinká ☹ ďakujem
Keby je to staršie bábo, tak ti poradim sirup od kaslu a hygienu nosa - postup najdes v clankoch @strapco13 ale pri takychto malych detoch je vzdy lepsie navstivit lekara, kedze pre taketo male deti nie je vhodne nasadzovat ani volno predajne lieky bez konzultacie lekara
@mj30 Návod nájdeš tu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/strapco13/cl... - soplíky stekajú, dráždia na kašeľ, môžeš použiť aj roztok slanej vody, to je úplne neškodné. Strapco13 vie, čo píše, je totiž ORL doktorka na MD 😉 .
ahojte chcem sa spytat ci mi neviete poradit co s 2 mesacnym babatkom ked ma sopliky a ako jej sopliky stekaju dole hrdielkom tak ju to drazdi a kasle.. uz sme to mali dvakrat stoho raz mala zlateho stafylokoka..teraz davame len Nasivin bojim sa aby to nebolo nieco vazne i ked ma vsetci uistuju ze je to len prechladnutie ale ked uz to ma 3 krat ☹
aj my sme to mali od narodenia a az teraz sa nam to upravilo.. v lekarni sa da kupit pre babatka fyziologicky roztok nacl na preplachnutie nosteka.. je to v takych mini ampulkach..... a potom riadne odsat vysavacovou odsavackou..a znova preplachnut az nie je vysusena sliznica nosteka.... a je fajn aj pamycon, ale to ej uz na predpis... a trosku zdvihni matrac a cez den na brusko.. lepsie sa tak dycha
u nas vždy zabralo toto Physiomer baby striekat aj 6 krat denne,odsavat (odsavačka na vysavač skvela vec škoda že to nebolo skor moje prve dve deti by mali menej komplikacii) nasivin 2 krat denne.vyvyšene ložko.Ja hned ked sa začina niečo tak ešte nasadim Fenistil kvapky.
preplach morskou vodou a odsat sople