Čo proti kašlu a soplíkom pre 2-mesačné bábo?

mj30
26. sep 2011

Začali mi trochu kašlať av nošteku má ako keby zasušené soplíky, ale dýcha volne ked spinká ☹ ďakujem

xlucia
26. sep 2011

preplach morskou vodou a odsat sople

svetielkoand
26. sep 2011

Keby je to staršie bábo, tak ti poradim sirup od kaslu a hygienu nosa - postup najdes v clankoch @strapco13 ale pri takychto malych detoch je vzdy lepsie navstivit lekara, kedze pre taketo male deti nie je vhodne nasadzovat ani volno predajne lieky bez konzultacie lekara

syslica
26. sep 2011

@mj30 Návod nájdeš tu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/strapco13/cl... - soplíky stekajú, dráždia na kašeľ, môžeš použiť aj roztok slanej vody, to je úplne neškodné. Strapco13 vie, čo píše, je totiž ORL doktorka na MD 😉 .

drobcek07
5. dec 2011

ahojte chcem sa spytat ci mi neviete poradit co s 2 mesacnym babatkom ked ma sopliky a ako jej sopliky stekaju dole hrdielkom tak ju to drazdi a kasle.. uz sme to mali dvakrat stoho raz mala zlateho stafylokoka..teraz davame len Nasivin bojim sa aby to nebolo nieco vazne i ked ma vsetci uistuju ze je to len prechladnutie ale ked uz to ma 3 krat ☹

lucka1987
5. dec 2011

aj my sme to mali od narodenia a az teraz sa nam to upravilo.. v lekarni sa da kupit pre babatka fyziologicky roztok nacl na preplachnutie nosteka.. je to v takych mini ampulkach..... a potom riadne odsat vysavacovou odsavackou..a znova preplachnut az nie je vysusena sliznica nosteka.... a je fajn aj pamycon, ale to ej uz na predpis... a trosku zdvihni matrac a cez den na brusko.. lepsie sa tak dycha

megi1989
5. dec 2011

@drobcek07 Aj my sme mali Nasivin do nošteka, na kašeľ ( mala suchý, dráždivý ) sme dostali Tussin, a ešte sme mali Fenistil kvapky - to aby nedráždilo keď tie hlieny stekajú dole. Ale moja mala vtedy takmer 5 mesiacov.

miruska15
6. dec 2011

u nas vždy zabralo toto Physiomer baby striekat aj 6 krat denne,odsavat (odsavačka na vysavač skvela vec škoda že to nebolo skor moje prve dve deti by mali menej komplikacii) nasivin 2 krat denne.vyvyšene ložko.Ja hned ked sa začina niečo tak ešte nasadim Fenistil kvapky.