ahojte. poradte niečo na tak malé dieťa, ked ho škriabe v krku a nevie cmulať nič a spreje pre také malé dieťa asi nie sú. malá má soplíky a pravdepodobne ju škriabe v krku, lebo ked má sucho v hrdle, tak trošku kašle. nerada by som ju tlačila sirupom alebo kvapkami od kašla, lebo nekašle stále. inokedy zjedla aj suchý chlebík v pohode a teraz akoby mala viac sucho v hrdle a pri dráždení zakašle.
rohačka diky.ten maslový obklad skusim, snád to znesie okolo krku. do teraz nosila roláčiky na zohriatie.(a von ku 20 stupnov 😀) dnes bude mať šípkový čaj, ak ho vypije, inak ho neznáša.z byliniek iba mätový s medovkou. a ešte keby chcela ten med potvora.tekutiny do nej lejem stále kolko vládze
susika...mne raz poradili v lekarni ze Panthenol na cmulanie...roztopit v troske vody a malemu potierat vatovou tycinkou hrdielko.... 😉 skus..nam pomohlo 😉
riešiť soplíky,tie jej stekajú do nosohltana a dráždia na kašeľ,teda odsávať soplíky a kvapkať kvapky do nosa,a pozor na zápal stredného ucha,ktorý sa môže k soplíkom pridať, liek proti kašľu sa porad v lekárni a zvlhčovať vzduch hlavne v izbe,kde spí
my sme na hrdlielko striekali Tamtum verde a mam Aloe vera sprej prvej pomoci,tak aj to-sam si chodil a otvaral usta,skušla som aj calciovy sirup,mala som nervy max.2dni davať,čo bolo všetko lepkave
Susika - skus sirup Junior 0-10 - eukalyptus - je proti bolesti hrdla a proti nadche. A trochu rozpusteneho masla do mlieka + trochu medu (ak teda davas med). A na hrdielko maslovy obklad - tenke platky klasickeho masla naukladat na nejaku tkaninu, opatrne nahriat nad sporakom, ked bude jemne teply, prilozit na hrdielko a obviazat tensou satkou. Alebo to iste s olejom. A vela vlaznych tekutin, napr. slaby repikovy caj - ten je aj proti bolesti hrdla.