Ahojte bola som aj u doktorky tá nám nič nedala,malá nemá horúčku,soplíky jej netečú aj keď mi doktorka kázala dať libenar a odsávať ale nič jej nejde iba sa mi potom riadne rozplače a nejde utíšiť.Mala vraj červené hrdielko tak že jej mám dávať piť repíkový čaj,ktorý mi malá nechce a vyplúva.Začalo v nej chrčať mne to príde tak v oblasti nošteka a aj keď zakašle tak je ten kašel taký že niečo v sebe má ale nechce to ísť von.Keď spinká tak sem tam ju počujem chrapčať.Začala som jej dávať ambrosan sirup dnes to bude 3 deň ale tak zatial nič moc. ☹ Viete mi poradiť?Ďakujem za každú odpoveď
@mondulka ja som tiez bola s malym 8,5 mes. u lekarky a tiez mi nic nedala, iba letaciky od farma firiem co si mam kupit, 1x ma to stalo 18,- eur a 2x 15,- eur. ale zabera mu sterimar voda, ta mu zvlhci sopliky a potom sa daju odsat. a bronchicum na kasel a sinupret kvatpky na sople, plus cebion vitamin c. po 2 dnoch podavania kvapiek sa mu postupne kasel straca. ale sople treba odsavat lebo jej mozu zliezt napr do uska a bude problem.
kamoska ma choreho synceka ma 7 mesiacov a dava mu Hedelix sirup od kasla a do nosa Nasivin ,lekarka jej kazala ze toto moze 🙂
maminky hlavne si precitajte vedlajsie ucinky tych lekarenskych sirupkov a kvapiek. V zlozeni najdete bud etanol,alebo umele sladidla. To ozaj chcete do takychto drobčekov davat teke ... 😖
Repikovy caj na hrdlo som ozaj este nepocula
V zdravej vyzive treba kupit lotosovy koren,ak nieco ma ist von , tak ten to dostane, povarit ,pridat do napoja
Koren KUZU na imunitu a horucku - povarit ,pridat do napoja,jedla / navod na obale/
umeocot / umeboshi slivky/ na odkyslenie a zapalene hrdielko, popijat zriedene v pohari vody 1l, vacsi kloktat, slivku zjest
bez chemie a priridne a hlavne zabera vzdy
a keby uz moc,tak radsej dajte namiesto antibiotik koloidne striebro
no a prevencia je zaklad,tak hlavne prestat oslabovat imunitu nadbytkom cukru a do vyliecenia obmedzit kravske mlieko, nahradit rastlinnym
drzim palce
hlavne si nedo... dieta,ako mne Dr moju pchala ATB 8x v prvom roku a mali sme o zabavu postarane
Ešte som jej nedávala antibiotiká a ani ich neplánujem dávať,ďakujem za každú radu
@josenka
mal by sa povarit ,ako tam pisu, lebo je to vlastne ako nejaky škrob
ja ho obycajne povarim a potom pridavam do čaju, ineho napoja, čisty je uplne bez chute, takze pouzit sa da rvozne
predavkovat sa tym neda
povarim lyžičku v cca 2dc vody , zvari sa skoro na polku a to ma mala na cely den
ak ostanu hrudky, davam cez sitko
Skus jej do nosteka davat sterimar...je to spray a je od 0-3. Nam zabera lepsie ako libenar...a na kasel skus mucopplant...dobry je mucoplant na noc...ukludnuje kasel a dietatko lepsie spi.