Prosím o radu tie Maminy, ktoré majú KONKRETNU SKUSENOST!, čo ste prosím používali na jazvy po kiahnach??? Pomohlo to??? Ďakujem
@andi80 ako dlho? Lebo dcere ostali na cele a ustach. Natierame uz asi 2 tyzdne a zmeny nevidim
@guiseppinka bolo to aj vyše mesiaca. Na tie hlbšie a väčšie som dávala možno až 3 mesiace. Mne sa však zdalo, že sa koža regenerovala ešte aj potom, čo som prestala natierať. Ku koncu som to capla už len cez víkendy a bola som rada, že tie hlboké jazvy sa aspoň stiahli, tak som bola spokojná. Po čase som si však všimla, že jazvy zmizli - úplne 🙂
@guiseppinka moja sestra mala jazvu na líci, bola dosť hlboká, zoškrabla si kiahnu, mala ju tam niekoľko rokov, asi 5, postupne zmizla, ale teda vtedy na to nič nebolo
@andi80 ok, super. Hola by som rada keby sa jej to stiahlo, lebo predsa len ide o tvar... Ma ich dost, ale zvysne su na tele... To sa da zakryt...
@guiseppinka to je asi krátky čas 🤔
Ahojte, existuje prosim vas nejaky gel kt. naozaj pomaha? Syn a 3,5 roka a odpadla mu chrasta v strede cela, este sa mu urcite chrasta spravi, lebo to ma zapalene nezahojene, ale dierka mu ostane. Exisuje nieco co pomoze zahojit, ci vyhodne peniaze? Dakujem.
@andi80, ahoj, prosim ta kolko rokkov al syncek ked si pouzivala tento gel? Kedy si s nim zacala? Moj syncek ma dnes kiahne 9. den a prva kiahna mu odpadla zrovna velka z cela a ma tam dieru. Ja mu davam stale oleceky tea tree, levandulu a kadidlo, hoji sa to krasne aj biolampu na to celo, ale bojim sa ze budem potrebuvat nejaky gel. Kedy s nim zacat, prosim ta ako to bolo u vas? Zo srdca ti dakujem.
@katka1981 syn bol všade veľmi vyhádzaný - vyrážka na vyrážke. Keď sa mu začali robiť chrasty, tie chrasty sa akoby zliali do jedného celku - no nič pekné, ani vkusné. Počkali sme si, kým všetko poopadáva. Kde mal tenšiu a menšiu chrastu, tá sa začala hojiť skôr, kde však mal veľké ložiská, tam mu vznikli doslova "diery" - červené a hlboké. Natierala som 2-3 krát denne možno nejaké 3 mesiace.
Contractubex. Syn mal kiahne doslova všade. Na mnohých miestach sa doškriabal až do krvi. Myslela som si, že mu zostanú veľmi škaredé jazvy. V lekárni nám poradili tento gél, poctivo som mu jazvy natierala a nikde mu žiadne jazvy nezostali 🙂