Včera bola sestra s polročnou dcérkou u lekára, má sople, kašle a povedal jej že je celá zahlienená. Dal jej akurát sirup a kvapky od kašlu. To stačí??? Čo na tie hlieny pomáha "dostať ich von"? ☹
Mala som presne tento problem ako male dieta....mamina sa koniec vykaslala ma lieky a posluchla svoju maminu ktora jej radila aby mi do sladkych jedal, mlieka aj caju pridavala troska skorice, ltora zbavuje telo hlienov...je to "babsky recept" no mne pomohol...u deticiek si treba davat pozor so skoricou do jedneho roka no pravda je ze mnoho kasiciek z prasku typu sunar, nutrilon atd. skoricu obsahuju...ako vravim staci trosicka...
Sinupret, a nam v takom veku pomohla odsávačka na vysávač
sinupret a do nosika morsku sol alebo nasivin pre deti, akurat mam tak dcerku teraz a ked ezabera sinupret dr nam predpise vzdy trifed zeleny a ten jej zabere hned
Dobré je aj piť Vincentku, 3 krát denne za lyžicu.
Vysadit mlieko a vyrobky z neho
Solmucol.ale neviem od akého veku sa môže
oksu, to dieta ma pol roka, mlieko potrebuje , posluchnut doktora
Odsavat a nam strasne pri zahlieneni vzdy pomohol inhalator..2dni a bolo potom, samozrejme sisup a kvapky co predpisal dr..
Sinupret,inhalácia Vincentky,odsávanie ,do nošteka tiež Vicentka kvapkať - aj prehltnutie ma svoj význam,lebo riedi už prehltnuté hlieny a zase len odsávať
urcite okrem toho vysad vsetky mliecne vyrobky
Nám pomohol Solmucol a odsavanie
lieky, ktoré ti dal lekár, len kvapky do nošteka zaberú, keď ich dáš do čistého odsatého nosa. Ja som dávala vincentku, po chvíli odsala soplíky, dala kvapky od lekára. A sirup na kašeľ, aby to čo stečie išlo von. Treba vetrať a zvlhčovať miestnosť.
zvhlcovat nostek a odsavat,odsavat,odsavat+ten sirup a kvapky,.....pokial neni su sopliky zelene,alebo zlte tak nic ine ani nezaberie,lebo je to virusove,...