Čo pomôže pri silnej bolesti bruška pri hnačke?

romca123
30. okt 2012

Ahojte, prosím mamičky ktoré majú skúsenosť so silnými bolesťami bruška pri hnačkách...čo ste dieťaťu podali? Môžem mu dať sirup od bolesti ? Alebo radšej nie? Syn má diétu, čierny čaj, suchú stravu...a má pri hnačke veľké bolesti...vĎaka za radu

dankapap
30. okt 2012

ahoj-ja davam hilak forte-kvapky su proti hnacke-ale aj ako probiotikum- mozes dat do cajiku-su hnusne ale fajne pomozu-)sirup este viac zatazi zaludok skore uzdravenie

janka256
30. okt 2012

kolko ma rokov? ak je malicky tak len sirup ak vecsi tak ja som davala pol tabletky COSTI 🙂

cerez
30. okt 2012

Lieky proti bolesti ako je napr. ibalgin a pod. by sa nemali užívať pri bolesti bruška. Nedávno aj moja neter mala hnačky s prevádzané bolesťou bruška a dr. im odporúčala smectu a probiotiká a veľa piť.

zdenka411
30. okt 2012

uz hore spomínaný hylak forte

lejlla
30. okt 2012

nam velmi pomohla smecta...

andrejka1983
30. okt 2012

aj my sme užívali po lyžičkách smectu,a z babských receptov ti odporúčam spravit dobrý ryžový odvar, alebo hrýzť mrkvu, dobrá je horká čokoláda...a klasická dieta, suché rožky a slané tyčinky (sol aby mal dostatok vody.)...a tekutiny, tak čierny čaj je fajn.......a ešte su velmi dobre liečiky LINEX sa to vola 🙂 fakt odporúčam, zastavuje to hnačku a upravuje aj črievka a žalúdok po liekoch

kepassa
30. okt 2012

moja hnackuje uz od soboty a neviem nijako raz do nej dostat smectu ani cierne uhlie 😒 ale hylak nam velmi pomaha zacina jej aj chutit jest /hoci dietne stravovanie/ aj mojej mensej ako sestyzdnovej este davali v nemocnici hylak forte a velmi pomohol, ja ho uz mam medzi stalymi liekmi v nasej lekarnicke...samozrejme aj cierne uhlie a smecta a probiotika na brusko, mame lynex alebo biogaia

kmetulec
30. okt 2012

odporucam Vam probiotika,nam sa osvedcil Bifoval Babe,velmi dobry aj pri salmonele sme ho mali,stoji do 10 eur,ale urcite stoji za to,sirup by som nedavala,aby este viac nezatazil zaludok

jespera
2. nov 2012

smecta, v pripade nudze aj kulisek - ked je velmi dehydrovany....

m55
14. nov 2012

ja mam velmi dobre skusenost pri hnačke s obyčajnym maslom,poradila mi to kamoška no ja som jej neverila až kym som nevyskušala všetky lieky z lekarne od smekty ...až ked som si už nevedela rady skusila som to maslo a odvtedy ine lieky na hnačku nepouživam.mam to vyskušane na mojich 5 deťoch aj na sebe 🙂 , takže obyčajne maslo na praženie- spražim do ružova a ked trocha vychladne davam po lyžičkach-malym deťom čajovu lyžičku 2x, večšim deťom a dospelym polievkovu lyžicu 1-2x najlepšie začať rano na lačno a potom ešte asi 2x cez den až kym sa stolica upravi. dufam že moja rada niekomu pomože- ja už 7 rokov ine na hnačku nepouživam ako maslo.

palomka
14. nov 2012

na milion percent obycajne cierne uhlie zaberie. pohlti vsetky toxicke latky v creve a upravi sa hnacka. staci rozpustit vo vode.
s hylakom opatrne, obsahuje laktozu a pre deti ktore maju bezmliecnu dietu by to este viac zhorsilo stav. a zo smecty by mohli zvracat pretoze to je ako voda s pieskom ...

sendy182
14. nov 2012

Hylak kvapky............kým máva bolesti bruška i hnačku tak iba čaj žiadnu stravu.....ani polievku........neboj o to doženie.............po odznení bolestí staršie pečivo s maslom a len čierny čaj............neskôr vývar nemastný neskôr polievku ryžovu s mrkvičkou........a ak je dehydrovaný tak v lekárni kúpiť rehydratačný prášok.......po lyžičkách.............