Deti mi boli na koncoročnom výlete na ostrom slnku ani natieranie nepomohlo z 30+ faktorom :-/ Bolí ich to schladzovací sprej po opaľovaní im akosi nepomáha natierať telovým mliekom lipolotio som skúšala 1x ale si nechcú nechať sním natrieť ☹.
@diewcatqoo Ďakujem pekne Aloe veru mám tak skúsim
Aloe vera je dobra, ja mám sprej..
ked už nič tak klasický biely jogurt
pantenol z lekarne. Bud pena alebo sprej (mlieko a kremy mozu drazdit). Chladnejsie sprchy, pokozku nechat vyschnut - nesuchat a nasledne dat pantenol. Ine nic nie je zazracne. Treba vyckat, kym sa pokozka obnovi... ☹
Panthenol pena v lekárni
Za mňa jogurt ani smotana vôbec, raz som to spravila a nikdy viac, na spálenej, ešte rozhorúčenej pokožke veľmi rýchlo zaschne a potom to umývať je bolestivé😅
Panthenol je super, určite kúpiť do lekárničky, ale aj to aloe keď máš je fajn 😊
@alison11 aj ja som počula (už aj odskúšala) biely kyslý jogurt (prípadne kyslú smotanu). a pomohlo...
@andrea163
@panelacikova
@lindous
@alexk12 Ďakujem pekne za rady tak kúpim ten panthenol sprej. Jogurt ako píšete mu zaschol na pokožke ☹
Jednoznačne kysela smotana na cca pol hodinu potom sprcha a aloe gél. Za 24 hod po probléme.
My používame jedine modré mlieko po opaľovaní SOS Sun dance z dm. Vždy pomôže, deti po ňom nepištia, ani keď sú ako raci.Určite lepšie ako panthenol.
My sme sa tiez nedavno poriadne spalili cela rodina. Syn, 4 roky, mal pokozku takmer fialovu. Davala som mu chladive zabaly a natierala duzinou z aloe vera.
Tie chladive mlieka a spreje po opalovani, su vacsinou na nic.