Čo pomôže na zaparený zadoček?

eraa
3. okt 2014

Ahojte maminy Prosim poradte mi pri zaparenom zadocku Moju babulu akosi prehana a zaparila sa jej ritka,,ma ju celucervenu a zacali sa jej tvorit cerstve flak akokeby masite Vzdy som pouzivala aj pri predchadzajucich detoch rybiu pastu z lekarne a ked bolo zle tak sudokrem Ale sa to zhorsuje,tym ze ju prehana, vzdy ju aj poumyvam, vymastim Dakuje za Vase rady k.

lulu19
3. okt 2014

imazol

lusi24
3. okt 2014

a čo tak detský pudrik? ci baby panthen ci sudocream

manifika
3. okt 2014

Maxikovi vzdy pomohol Imazol krempasta,naozaj odporucam. Ale musi ti byt ta krempasta,lebo je tusim aj len krem. Nech vam to rychlo prejde 🙂

psyxooo
3. okt 2014

urcite imazol, ten je super, mojej tiez nepomohol ani sudokrem ani nejaky este prirodny bio som mala.

84verca84
3. okt 2014

u nás na toto zaberal klasický detský púdel. iné ani nepoužívam

amelie123
3. okt 2014

tiež detský puder. my pouzivame rybilku, nic ine. ale raz sa mi tak chudatko zaparila, ze rybilka nepomahala. mama mi poradila detsky puder a odvtedy nan nedam dopustit.

mischell0110
3. okt 2014

Moja to mala tiez a este v porodnici mi poradili uvarit harmancekovy caj a po kazdom prebaleni namocit o rusok do caju a tak zadocek umyt a natriet sudokremom.Do 3dni bola prdelka zahojena

gilmorka
3. okt 2014

imazol krempasta, mali sme tri tyzdne pupaciky co nechceli zmiznut a s nim za dva dni fuc

zenabla
3. okt 2014

Kokosový olej alebo Nivea SOS baby🙂

nanka3
4. okt 2014

Jednoznacne imazol, kupis bez receptu v lekarni

piskotka3008
4. okt 2014

My pouzivame balzam od linoly, doporucujem!

babula01
4. okt 2014

urcite Imazol zaberie, tiez sme mali taky problem

loknicka
4. okt 2014

My sme mali alergicku reakciu na plienky a bolo to hrozne. Pomohol imazol. Len je na predpis.

lejlla
4. okt 2014

Odporucam odvar z repika lekarskeho,vatovym tamponom jemne oplachovat a nechat co najdlhsie na vzduchu.krem na zadocek u mna top od Weledy...

moniatkoo
4. okt 2014

Jednoznacne imazol, skusala som vselico ale imazol zabral najrychlejsie. Mal by sa natierat len 2 krat za den lebo obsahuje nejake liecivo ako antibiotikum vraj ale urcite budes spokojna. Ked sa nam z casu na cas zapari ritula ked idu zubky a hnackujeme natriem a zachvilu je po probleme 😉 nam predali bez predpisu normalne.

saskia64
4. okt 2014

Utierat odvarom z repika a natierat framykoinom, nam len to pomohlo a vetrat a vetrat...

alobalka
4. okt 2014

Po každom preblení umyť pod vodou, osušiť! - veľmi opatrne, namastiť.

Ja doporučujem "baby panthenom" (pozor, je to iné ako bepanthen) alebo spomínaným "imazol krémpasta". Tento už je ale liek! (neosetrovať ním dennodenne, len keď je zaparenina), obsahuje antimykotikum (proti plesniam) s účinkom aj na zastavenie rastu a mnozenia baktérií + má takú pudrovejsiu konzistenciu ako aj ten prvý menovaný.

migely
4. okt 2014

ja dávam po každom prebalení bepanthen

tina2014konik
4. okt 2014

mne sa osvedcil INFADOLAN.. ..dobry je aj SUDOCREAM (imazol privelmi vysusuje pokozku!!)

beyonce11
4. okt 2014

Nam pomohol pityol ked sme mali hnacku,nahrubo sme natreli a za 2 dni uz nebola cervena.

xabri
4. okt 2014

WELEDA nechtíkový dojčenský krém

alenka7777
4. okt 2014

ziadne kremy netreba.....dat do vane repik lekarsky a nechat tam dietatko chvilu sa vyclapkat....po dvoch dnoch po probleme...

78anita
4. okt 2014

Stale umyvat cistou vodou pri prebalovani. Minimalne vecer aj detskym mydlom zmyt bakterie z cikania a kakania. Ked je velmi zle a Sudokrem nepomaha; tak tenku vrstvu Bactroban-u pripadne Framykoynu (obe na predpis bohuzial, predpise ak pediatricka). Vzdy len tenucku vrstvu aj sudokremu, lebo pri hrubsich vrstvach zacne rozmokvavat koza a mnozit sa va nej bakterie. V ziadnom pripade detsky puder (vyhodit prec), vsetky kozne lekarky by ta ukamenovali.

klya
4. okt 2014

Imazol, nedám naň dopustiť. Večer natrela, ráno po probléme ani stopa : -) Používala som vyslovene len na to jedno natretie a stačilo.

evittam
4. okt 2014

Imazol moc vysušuje. Mne v pôrodnici odporučili pastu s rybím olejom - a je super. Do rána krásna ritka. 🙂

evulikm
4. okt 2014

U nás zaberal kúpeľ z repíka a Bepanthen. A čo najviac vetrať

maslenka47
4. okt 2014

zavisi od dietata a od zdroja problemu. Syn napriklad na sudokrem *VZDY* reagoval vyraznym zhorsenim stavu. Imazol pomaha len v pripade, ze je v zaparenine pritomna aj nejaka infekcia (napr pluzgieriky). My sme bezne natierali kalciovou mastou (z rybacej sa mi dviha zaludok).

V kazdom pripade sa mi nechce zdat, ze by dieta malo zapareny zadok z castej stolice. Samozrejme ta moze existujuci stav zhorsit, ale neverim, ze je pricina. Kozu moze drazdit plienka - plna aj prazdna, umyvanie (ak neumyvas cistou vodou), utieranie a dokonca aj caste natieranie (cimkolvek).

Vseobecne najlepsie pomoze nechat holy zadok (vzduch).

petrusape
4. okt 2014

Dermalibour, najmä v stavoch, keď už nie je prítomný kožný epitel (teda spomínané mäsité fľaky), môj syn mal presne to isté a bolo to z častej stolice, mal ju príliš agresívnu a nepomohlo mu nič, skúšali sme všetky masti, vymenili plienky, mastili a nakoniec pomohlo to, že som mu odsala a zahustila nutritonom 2 davky svojho mlieka, takže ho hneď po kojení neprehnalo, dala som mu dermalibour a po 6 hodinách sa rany zacelili, nechcela som tomu veriť, predtým sme sa natrápili 3 týždne.

eviki
4. okt 2014

U nas zabral vzdy sudokrem. . Ked ju prehana, tak asi treba aj pockat. inac umyvat a natierat min. tym sudokremom. P.S. ja dceru (5r) papierom neutieram, vzdy z neho mala cerveny zadok, pouzivame len mokre utierky. Teraz ma este napadlo, ked dcera bola este babatko, tak jej na cervenu ritku lekarka dala kvapky BioGuya (neviem presne ako sa to pise). Deti maju agresivnu kakacku aj napr. z hlienov, ked su prechladnute, pomohlo jej to.

kikuska84
4. okt 2014

Ahojkup si v lekarne krem imazol je vyborni malinka mala velmy zapareny zadoček a pomohol jej tento krem alebo puder pa