Dobry den chcem sa spitat ze ked ma maly vyparenu ritku co tomu pomaha
Dobre spravim dakujem
Po umytí jemné utri do sucha a čím viac budeš vetrať, tým lepšie. A ak nepomôže za pár dní sudocrem, tak je dobrý potom imazol
Aha dobre skusim este to mu dat
@misula123 nedávaj hlavne všetko naraz. Veľa báb robí chybu, že jeden deň dá jedno, nezaberie hneď, druhý deň dá niečo druhé atď. V podstate ten krém ani nemá kedy zabrať a uz davaju niečo druhé. Vyskúšajú toho veľa a nič nefunguje. Chce to čas, kym sa to vylieči, takže ak máš doma sudokrem, tak daj ten pár dní, ak by sa nezlepšilo, potom imazol, nech nevyhadzujes peniaze. A veľa vetrať. A ten imazol, potom postupuj letak, dáva sa ráno a večer a aj nejaký čas po vyliečení, aby sa to nevratilo
@delmondo Tak to je jasné - ale zase nie každému, to máš pravdu. Veľa mamičiek tiež robí jednu chybu, že natiera všetkým možným pri každom prebalovaní - čo je nepotrebné pokiaľ je všetko v poriadku a potom sa divia, že ak sa ritka náhodou zaparí tak to čo používajú nepomáha..... 😉
Mne mojmu prvemu synovi sudocrem nezabral, a teraz pri druhom už používam iba masticku od doktorky, vola sa Pasta s rybim olejom. Sice trochu smrdi tou rybinou, ale som s snou naozaj spokojna.
Dakujem za rady
ahojte nam pomohol imazol a umyvanie vodou žiadne vlhčené utierky
Dobre dakujem
Sudocream alebo babycream so zinkom od dr max. Nam zaberali len tieto dva
Cista voda na umytie. Ziadne mydla vlhcene utierky. My sme od narodenia pouzivali rybaciu pastu z lekarne a nedam dopustit. Sice smrdi rybacinou ale ritka krasna bez zaparenin😊
Dakujem
Idealna je prevencia ale ked je uz neskoro tak len casto umyvat cistou vodou, poriadne osusit zadocek, co najviac vetrat a pri kazdom prebalovani pouzit Bepanthen Extra. Kremom netreba setrit. Ked bude velmi zle, zajst za lekarkou a vypytat Imazol..ten je ale na liecbu, teda na urcity cas, nie na stale pouzivanie.
Dobre dakujem
Natri sudocremom a nechaj chvíľu bez plienky, nech ho nedráždi a nech sa mu krém pekne vstrebá. Prikry zatiaľ drobca dekou